Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

21 gösterim
  • HORMONOnay Tarihi 26.06.2018 15:28:03Tetkik AdıSonuçDurumNormal DeğerBirimAçıklamaSonuç 1Sonuç 2Total PSA0.69N0 - 4ng/mLFerda ERDEMBİYOKİMYAOnay Tarihi 26.06.2018 13:32:47Tetkik AdıSonuçDurumNormal DeğerBirimAçıklamaSonuç 1Sonuç 2BiyokimyaÜre33N17 - 43mg/dLKreatinin0.80L0.84 - 1.25mg/dLeGFR128N60 - 200mL/dk/1.73m2CRP1N0 - 5mg/LFerda ERDEMİDRAR (TİT)Onay Tarihi 26.06.2018 11:45:57Tetkik AdıSonuçDurumNormal DeğerBirimAçıklamaSonuç 1Sonuç 2İdrar KimyasıGlukozNegProteinNegBilirubinNegKetonNegpH6.0N5.5 - 8NitritNegLEUNegSpesifik Gravite1.022N1.015 - 1.025ÜrobilinojenNormalBLDNegİdrar MikroskopisiEritrosit1Lökosit1Ferda ERDEMHEMOGRAMOnay Tarihi 26.06.2018 11:27:06Tetkik AdıSonuçDurumNormal DeğerBirimAçıklamaSonuç 1Sonuç 2WBC6.84N3.91 - 10.90K/uLPLT271N166 - 308K/uLHGB14.2N13.5 - 16.9g/dLHCT43.9N40 - 49.4%MCV86.1N81.8 - 95.5fLMCH27.8N27 - 32.3pgMCHC32.3L32.4 - 35g/dLRBC5.1N4.44 - 5.61mg/dLLYMPR24.7N19.1 - 47.9%MONOPR8.8N5.2 - 15.2%NEUPR65.7N41 - 70.7%EOSPR0.7N0.6 - 7.6%BASOPR0.1N0.1 - 1.2%LYM1.69N1.26 - 3.35K/uLMONO0.6N0.29 - 0.95K/uLNEU4.49N1.8 - 6.98K/uLEOS0.05N0.03 - 0.59K/uLBASO0.01N0.01 - 0.07K/uLRDWCV12.8N12 - 13.6fLRDWSD40N37.1 - 45.7fLPDW10.7N10.1 - 16.1K/uLMPV9.8N9.3 - 12.1fLPLCR23.3N18.5 - 42.3PCT0.27N0.17 - 0.32MERAL PEKER

    karın ağrısı ve bazen boşalmadan sonra penis ucu yanması
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> karaman 21 b

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Merhabalar 
Öncelikle Geçmiş olsun;

Çok karışık yazmışsınız.
Bu şekilde okursam size yanlış bilgi verme ihtimalim var.
En iyisi siz tahlil kağıdı fotoğrafını bir resim yükleme sitesine yükleyin ve bana adresini gönderin.

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.  
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.

YAZILARIM ve MAKALELERİM   
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar;  
Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım.   
Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur. 

http://www.dralihatay.com/makaleler.html

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

84,718 soru

84,741 cevap

En popüler etiketler

varikosel mastürbasyon sertleşme kaybı ereksiyon sorunu testis penis sertleşme problemi testis ağrısı sertleşme sorunu penis ağrısı peniste hissizlik sperm sperm testi sertleşme sık mastürbasyon erken boşalma perhiz penis boyu epididimit prostatit spermiyogram ağrı ereksiyon cinsel perhiz idrar cinsel isteksizlik boşalma venöz kaçak varikosel ameliyati sonrasi prostat prostatit iltihabı peyronie üroloji peniste eğrilik prostat iltihabı meni testis torsiyonu testis ağrisi testosteron yanma hissi spermde gariplik penis zedelenmesi idrara sık çıkma kronik prostatit mezi penis eğriliği mesane sabah ereksiyonu penis boyu problemi kasık ağrısı bel soğukluğu peniste uzerinde damar belirginleşmesi zevk alamamak sertleşmeme damar peniste zorlama masturbasyon travma doppler ultrason penis ucu sık idrara çıkma şişlik peniste morarma enfeksiyon tahriş sağ testis hidrosel sünnet testis torbası sarkması testis sarkması sinir hasarı penis kırılması böbrek taşı doppler teşekkür yardımınıza ihtiyacım var travmatik mastürbasyon sendromu istibra porno-mastürbasyon sertleşme problemi ereksiyon problemi penis sönmesi teşekkür cevabı peniste şişlik penis ucu ağri ve yanmasi kızarıklık siğil akıntı peniste sızlama sol testis ağrı prostat iltihabi test sonucu testis kanseri rüyalanma genital perhiz travma aşırı aktif mesane sari parcaciklar lütfen yardım ediniz hidrosel ameliyatı sonrasi testislerde ağrı hassaslık
...