Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

33 gösterim
Merhaba hocam, öncelikle Allah sizden razı oldun böyle birşey yaptığınız için, soruma gelince endokrinolojiye gidip testo testi yaptırmak istedim,doktor testo ve bi kaç test yaptı bu arada 22 yaşındayım hocam ,sonuçlar;

TSH =0,89  FSH 1,41 (normal değerin altında çıktı, 1,6-9.69) total testosteron=16,15, free t4= 1,07

Hocam FSH değeri son 3 ayda 10-11 kg zayıfladım kendi isteğimle kilolu olmama rağmen , bu hormon çocuk için gerekliymiş acaba nasıl bir yol izlemem gerekir lütfen yol gösterin, teşekkürler hocam
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Antalya-22-B

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Merhabalar
Öncelikle Geçmiş olsun;

FSH hormonu neden düşük çıktı anlamak için bir endokrinoloji uzmanı ile görüşün.
Çünkü bu hormonu salgılatan beyinden gelen bir hormondur.
Tek başına testisi etkili olmamalı.

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim. 
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.

YAZILARIM ve MAKALELERİM  
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar; 
Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım.  
Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur. 

http://www.dralihatay.com/makaleler.html

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

84,742 soru

84,761 cevap

En popüler etiketler

varikosel mastürbasyon sertleşme kaybı ereksiyon sorunu testis penis sertleşme problemi testis ağrısı sertleşme sorunu penis ağrısı peniste hissizlik sperm sperm testi sertleşme sık mastürbasyon erken boşalma perhiz penis boyu epididimit prostatit spermiyogram ağrı ereksiyon cinsel perhiz idrar cinsel isteksizlik boşalma venöz kaçak varikosel ameliyati sonrasi peyronie prostat prostatit iltihabı üroloji peniste eğrilik prostat iltihabı meni testis torsiyonu testis ağrisi testosteron yanma hissi penis zedelenmesi spermde gariplik idrara sık çıkma kronik prostatit mezi penis eğriliği mesane sabah ereksiyonu penis boyu problemi kasık ağrısı bel soğukluğu peniste uzerinde damar belirginleşmesi peniste zorlama zevk alamamak sertleşmeme damar masturbasyon travma doppler ultrason penis ucu sık idrara çıkma şişlik peniste morarma enfeksiyon tahriş sağ testis hidrosel sünnet testis torbası sarkması testis sarkması sinir hasarı penis kırılması böbrek taşı doppler teşekkür yardımınıza ihtiyacım var travmatik mastürbasyon sendromu istibra porno-mastürbasyon sertleşme problemi ereksiyon problemi penis sönmesi teşekkür cevabı peniste şişlik penis ucu ağri ve yanmasi kızarıklık siğil akıntı peniste sızlama sol testis ağrı prostat iltihabi test sonucu testis kanseri rüyalanma genital perhiz travma aşırı aktif mesane sari parcaciklar lütfen yardım ediniz hidrosel ameliyatı sonrasi testislerde ağrı hassaslık
...