Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

212 gösterim
İyi çalışmalar iyi günler hocam Ben 03.09.2018 tarihinde sağ ve soldan indirekt kasık fıtığım nedeni ile laporoskopik ameliyat oldum ameliyattan yaklaşık 5. Gününden sonra sağ testisimde aşırı ağrı ve hassasiyet başladı doktorumla görüştüğümde bir aya kadar normal kabul edebiliriz dedi bir aydan sonra ağrılarımda hiç gerileme olmadı bende doktoruma muayeneye gittimde testis ultrasonu istedi ultrason sonucunda Minimal seviyede hidrosel Ve benim daha once varlığından haberdar olduğum 9mm spermotesel gözlemlendi Doktorum bir üroloji uzmanına görüşe gönderdi muayene olduğum uroloji uzmanı bana ağrı kesici yazdı 10 gün kullanmamı istedi , 10 gün sonra tekrar kontrole gel dedi Ben ilacı kullandığımda kronik ağrım hafifledi ancak hassasiyet devam etmekteydi doktor kullandığım ilaç bittiğinde bir kutu daha bitir dedi ağrın kalmayacak dedi kendi ameliyat eden doktorumda öyle söyledi ikinci kutuda bitmek üzere ve benim kronik ağrılarım geri geldi öyleki karnım dahi ağrıyor yürürken özellikle hassasiyet yüzünden çok canım yanıyor yatakta sağa sola dönmek bile işkence şimdi ben napayım hocam gördüğüm ürologa ağrım gecmezse başka napilir dedim yapacak bir şey yok dedi ameliyat oldun ve tramva var dedi geçicek dedi , gecmiyor artık tahammülum kalmamaya başladı , bu konuda iş yeri hekimiyle görüşsem belki işimle , yerimle ilgili sorunlar yaşayacam kanisindayim bu ağrılar dayanilmaz olmaya başladı , ben şimdi ameliyattan sonra daha sağlıklı mı oldum ? Hocam çok uzun oldu okuduğunuz dinlediğiniz için teşekkür ederim kolay gelsin Konuyla alakasız küçük bir sorum daha var penis kökünde kahverengi bene benzer lekelenmeler artmış durumda ağrısız , kaşıntısız önemsemeliyim birde ameliyattan önce prostat santralinde yaşla uyumlu 7 mm kist mevcut diyordu ultrasonda bunu takip etmelimiyim Tekrar teşekkürler
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> İzmir evli - 31 - erkek

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Merhabalar         
Öncelikle Geçmiş olsun;

Not: Çok uzun yazmışsınız. 

Bu şekilde uzun yazarsanız cevap alamayabilirsiniz. 
Soru yazma ve soru sorma kurallarını okumadığınızı gösteriyor. 
http://www.dralihatay.com/soru.html 
Yazınızı kısaltır 5 satırı geçmeyecek şekilde az ve öz yazarsanız emin olun size hemen cevap yazacağım.

Nedenini sayfa başına yazıyorum oradan okuyun.

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.         
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.

YAZILARIM ve MAKALELERİM          
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar;         
Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım.          
Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.

http://www.dralihatay.com/makaleler.html

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...