Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

119 gösterim
Hocam merhaba öncelikle,
Benim size sorum şu: yaklaşık 1 sene kadar önce küçük küçük 2 3 tane penisimin alt kısımlarında siğiller gördüm bir ürolağa göründüm bana bir ilaç önerdi bunu kullan eğer tekrarlarsa bana gel yakalım dedi. ben ilacı kullandım ama 1 tanesi geçmedi daha sonra önemsemedim onu ve çoğaldı yazın tekrar ilacı kullandım. ilacı gece sürdüm sabah siğiller su toplamıştı eve gerçekden yürüyemeycek kadar ağrı yapıyodu. ağrı kesiciler sayesiinde rahatlamıştım . ancak şu an durum daha da vahim. yaklaşık 4 5 tane büyük( bi kaçtane küçük siğilin birleşmesinden olulmuş) 10 15 tane de küçük küçük siğiler oluştu . anladım ki ilacın etkisi kesin çözüm değil. Hocam bu durum gerçekden psikolojimi bozdu. yani kafama takılıyo ister istemez. sırf bu yüzden siğilleri görmemek için etek traşı bile olmuorum ne zamandır.ama bağkur geçerli değil dedi bu operasyonda. 4 5 seans da temzileriz dedi bayan doktor. her seans da 150 tl masraf tutar dedi. hesaplarsak 750 tl civarı masrafı var. bu para da benim elimde şu an yok. ailemden de yardım alamıyorum. devlet hastanesinde bakıyolar sanırım bağkura ancak onda da bayağı sıra beklyiomuşsun. çok çabuk çoğalıyor siğiller. ve her tarafa yayılacak diye çok korkuyorum. lütfen bana yardım edin bi yol gösterin doktor bey. bunun masrafını en aza indirmenin yolu nedir. Adana da önereceğiniz doktor var mı?Mersinde olabilir. bi de mesela benim elim genital siğile değdi sonra vücudumun herhangi bi yerine dokunursam bulaşır m? Sanırım çok uzun yazdım ama gerçekden cevaplarsanız çok mutlu olacam iyi akşamlar doktor bey.
________________________
Op.Dr.Ali Hatay
Gerçekten çok uzun yazmışsınız. tabii ki cevapta kısa olacak. (Kural bu) İlk doktorun gel yakalım, hala neden sağda solda dolaşıyorsun. Bu işi devlet hastanesinde bedava yaptırabilirsin. Sadece bir muayen ücreti alıyorlar.
Geçmiş olsun.
Allahtan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...