Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

86 gösterim
Dediğiniz tahlilleri yaptıracağım bu hafta izin alarak devlet hastanesine gideceğim..Peki eğer mesane duvarı kalınlaşması ve mesane iltihabı varsa bunun kesin tedavisi varmıdır?çünkü evliliğim inanın burnumdan geldi bu hastalık yüzünden üroloğa gittiğimde bana sadece idrar tahlilinden sonra şunu dedi :sana ilaç bile yazmayacağım doğum yap geçer dedi..şaka gibiydi ama hoş olmayan bir şaka...hala anlamış değilim nasıl karar verdi doğumla geçeceğine?ben çocuk geliş.öğretmeniyim.Mesleği ne olursa olsun bir insanın ki çöpcü bile olsa işini yapabildiğinin en iyi şekli ile yapmalı değilmi hocam?bizde insanla uğraşıyor eğitim veriyoruz ki üniversitedeyken hocam bir laf etmişti ki hiç unutmam : ''biz insanla uğraşıyoruz,terzi kumaşı yalnış kesince yenisini alır yapar ama bizim telafi şansımız yok''..Hala bu lafı unutmam ve dersimi hakkıyla verip paramı helalinden kazanmak için elimden geleni yaparım ki kafamı yastığa koyduğumda huzurla uyuyayım...hatta bir öğrencim ağır mentalse (zihinsel engellilerle çalışıyorum) çocuktan tüm çabalarıma rağmen çok az ilerleme kaydediyorsam bu bile üzerken beni ,benimle ilgili olmadığı halde doktor neden bu kadar basit geçiştiriyor olayı?ben sırf bu yüzden 1 yıldır kadın doğumda zaman kaybettim,üroloji doktoru yukarıda bahsettiğim gibi dediği için kadın doğumla alakalı olabileceğini düşünerek oraya gittim...ama 1 yıl sonunda tedaviye cevap vermeyince vücudum 1 hafta önceki randevuma kadın doğuma gitmedim ve aklıma ürolojiyle alakalı olabileceği geldi ve sizden yardımcı olmanızı istedim...Teşekkürler...Gerçekten çok teşekkürler
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Çok uzun yazdığınız için mecburen kısalttım. Anlaşılan çok dertlisiniz. İnşallah size yardımcı olabilirim.
Siz hele bir tetkik ve tahlilleri yaptırın sonra yine yazışırız (Tabii ki kısa ve öz)
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...