Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

77 gösterim
Hocam eyer sordugum soruya samimi bi şekilde cevap verdeydiniz sizden özür dileyecektim çokta pişman olacaktim ve kendimi süclayacaktim Ama siz sordugum soruya cevap vermediniz samimi degimissiniz egolu bir insan siniz iyikide sizi elestirmisim hic pismanda degilim 2 inci bi konusada her insan hata yapabilir biraz hösgörülü olabilirsiniz ben bu sorulari sorarkan cok utanarak yaziyordum isim farkliliklarinda bundan utanunmaktan ama bi dahada sormam ama şimdididen allah razi olsun
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Amasya 26 bekar

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

 
En İyi Cevap
Polat Arkadaşım. Anlamadığın veya anlamak istemediğiniz bir kaç nokta var.
1- Size şimdiye kadar kaç soruya cevap yazmışım hiç saydınız mı? Aynı soruları döndürüp döndürüp soruyorsunuz. Bunlara bıkmadan cevap yazıyorum da sadece son sorunuza cevap yazmayınca mı suçlu oluyorum.
2- Ben egolu insansam sizde çok agresif, sinirli, okuduğunu anlamayan bir kimseniz.
3- Eleştirmeniz elbette iyidir bir şeydir. Kendimi kontrol etmek için bu şart. Yoksa tek düze bir insan olurum. hatasız kusursuz insan olmaz.
4- Hoş görü bir insan ilk defa bilemedin 2 defa hoş görülü olunur ama aynı hatayı devamlı yaparsa ve işi hakaret derecesine vardırırsa  artık hoş görülü olunmaz.
5- Ben size değişik isimlerle sormayın demiyorum. İlk sorunuzdaki isimle 2 sorunuzdaki isimleri zaten sizi okuyan birisi zaten bilmez ve sizi tanımaz. Utanacak bir şey yol. Burada kimse sizi tanımaz ve bilemez. Yeter ki isim soy isim yazmayın.
Değişik isimlerle yazmanın mahsuru şu ilk şikayetinizle 2. şikayetiniz veya hastalıklar aynı oluyor. Ben cevabımı buna göre vereceğim ve kafamda bir hasta profili olması lazım. Böyle olmazsa çelişkili cevap yazma ihtimalim artar. Faydalı olamıyorum.  Ondan sonra hasta bu soruda neden böyle cevap verdiniz bu soruda neden böyle yazdınız diyor.
Haa yazacaksanız ilk sorunuzdaki hastalık veya şikayetlerden bahsedin ki ben bileyim.
6- Burada yazma kurallarına dikkat eden herkese cevap yazıyoruz.
Ama siz maalesef bu yazma kuralların uygulamıyorsunuz bir defa bile okumuyorsunuz. Kural olmazsa işte böyle kaos olur.
Bunu eski mesajlarınızdan biliyorum. Mesela bu mesajınızın başlığı ile konu arasında ne ilgi var.
Başlığı be düzeltiyorum.
7- Evet bir daha sormayacağım dediğinize göre mesela yoktur. Zaten sorarsanız sileceğim. Burada soru silmek benim adetim değil ama mecbur kalınca yapmam demek değildir.
8- Belki sizin tartılmayı seven bir kişiliğiniz var. Muayene olduğunuz doktora olan kızgınlığı başkasında çıkarma huyunuz olabilir. Bunlar beni gerçekten yoruyor, üzüyor. Ben burada hastalara cevap yazıp faydalı olacağım yerde nelerle uğraşıyorum. Hiç kimse size buraya yazmanız için zorlamıyor. Zaten tüm sorulara cevap vermişim size şimdiye kadar hala faydalı olmamışsam zaten bundan sonra da olmam.  Gerçekte böyle polemiklere girmem beni yoruyor. Bunlara ne gerek var.
Allah sizden de razı olsun.
Bu size yazacağım son yazı. Sizde yazmayın. Soruda sormayın. (Buna da ego deyin)
evet size böyle laf yetiştirdiğime göre haklısınız belkide bende ego var.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...