Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

87 gösterim
Öncelikle bu dedikleriniz sizin kafanız da bir döngü haline gelmiş bulunmakta. Allah katında tövbe eden kişi tüm günahları affedilir. Hiç günah işlememiş gibi olur. Bununla ilgili ayet bile vardır hatta , ; Tevbe edenler, (hatasını) düzeltenler ve (yanlış yaptığını insanlara) açıklayanlar (bu lanetten) istisnadır. Bunların tevbesini kabul edeceğim. Ve ben (tevbeye muvaffak kılan, tevbeleri çokça kabul eden) Et-Tevvâb, (kullarına karşı merhametli) Er-Rahîm olanım. (2/Bakara 160).

Fakat bir insan onca günah dan sonra pişman olduysa ve Allah'dan aff diliyor ise Allah da onun affını samimi buluyorsa Allah onu affeder. Bir günahsız bir namazında ibadetin de bir insan düşünürsek o tövbe eden kişinin ve hiç kusuru olmayan kişi ile aynı duruma gelebilir. Sonuçta ölümlü bir dünyadayız ve neredeyse herkes bir hata yapabilir. Peygamber efendimiz bile öldüğü zaman sorguya çekiliyor. Cennette ise kim nerede olur ve ne yapar onu da Allah bilir. Ben böyle düşünüyorum eğer bir hatam olduysa kusura bakmayın.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> 17/B

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Mehmet Arkadaşım. Konuyu uzatmaya gerek yok.
Bu konular stenin şablonuna ve amacına uymuyor.
Lütfen konuyu uzatmayalım.
Sizin tıbbi şikayetleriniz varsa bunu yazın.
Kendinize iyi bakın.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...