Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

234 gösterim
Öncelikle sizden Allah razı olsun çok bilgi edindim.
Evlilikten 1 ay önce abarttım.3-4 saat boyunca ereksiyonda kaldım ve 4-5 sefer boşaldım.Ertesi gun yine uzun süre yaptım.Sonra ağrı tahriş, baş kısmında hassasiyet sanki ince kesikler oldu.Düğüne kadar ara ara normal yaptim ve evlendim.Eşim yanımda 15 gün kaldı ve iş için gitti 1 aydır ayrıyız.Her gün bazen günde iki(sabah akşam) ilişkimiz oldu ama o gittikten sonra çok aşırı isteksizlik oldu.O varken her şey normaldi.Şimdi tam kalkmıyor ama biraz uğraştığımda kalkıyor sonra çabuk iniyor.Deneme için 1 ayda 3-4 gün yapmışımdr. Son yaptığımda kalkması daha iyidi(eskisi gibi değil) ama sonra başı gövdeye bağlayan yerde ara ara çok az ağrı oldu ertesi gün geçti.
Ben de perhize başladım fakat korkuyorum sinirlere hücrelere geri dönüşü olmayan zarar mi verdim diye.Hormon testim normal çıktı.Şu an isteksizlik var, yapmayınca ağrı yok.Kolay kalkmama durumu isteksizlik ve ağrı olması beni korkutuyor.Ne önerirsiniz krem pomat sürmelimiyim bu süreçte? Zarar görmüşmüdür penisim ve eskiye perhiz sonrası dönüş olur mu sizce? Uzun oldu biraz özür dilerim daha kısa anlatamadım.Değerli vaktinizi ayırdığınız için sağ olun.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Kayseri/28/evli

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Merhabalar                     
Öncelikle Geçmiş olsun;

Evet çok uzun yazmışsınız Tolga Bey. uzun yazıları okuyamıyorum. Ayrıca buraya gerçek isminizi soy isminiz yazmayın.
Gelelim okuyabildiğim kadarı ile sorunuza;
Perhize başlamanız iyi olmuş. Bu aşamada pomat, kem kullanmayın. 2 aylık perhizi bitirin büyük ihtimalle fayda göreceksiniz. 

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim. 
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.
YAZILARIM ve MAKALELERİM:
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar; Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım. Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.
https://www.dralihatay.com/makaleler.html 
Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...