Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

51 gösterim
slm hocam allah ziden razi olsun once.. 29 yasinda adamim kontrolsuz iliskiye girdim 4 gun felan sonra kendimi kutu his ettim,midem ve yanlarim agridi ,yorgunluk..bu iliskiden kiza sordum demizim dedi..10 sonra barda baskaiylan 7 saniye kadar agiz agiza sevistik..sonra barmen cocuk senden once 4 kisylen daha sevismisti deyince kortum tukurmeye basladim..bogaz borum az agriyor daha once keske o kadar tukurmesemiydim gerci azimda kanama yoktu..ve normalde alkol icmem bu olaylarin oldu 3 ila 4 hafta nerdeyse hergun alkol aliyordum..hocam olaylardan 20 gun felan sonra devlet hastanesine gittim..doktor hiv icin erken dedi bosuna geldin sen urolojiye git dedi ben israrla test oldum ayni gun sonuc negativ..idrarda kan cikmisti iltihaplanma vardi..tek ine yazdilar tek antibyotik kullandim 5 gun sonra gene gittim gecmedi sikayetim ama idrar demis dediler..tabi bogazimin arkasinda kabarciklar olmustu ve dilimin sol yantarafida agriyordu..fazla sigara icincede daha bir agriyordu ama stresten iciyordum.. neyse simdi 3 ay gecti son 2 haftadir isvecteyim ve sanki bileklerim agriyor..sanci oliyor gibi kaslarimda kolumda..korkuyom hiv mi oldum diye.devlet hastanesindeki eliza testi deyilmi neden 1 gunde hemen sonuc cikiyor..burda gene kan testi vermeye gidecegim ama icimde de korku var..kutu seyler yaptim..

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...