Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

44 gösterim
Merhaba doktor bey. SSS sorularda ve diğer internet sayfalarında cevap bulamadım.Üç hafta önce mikrocerrahi yöntemiyle sol testisten ameliyat oldum. Doktorumun tüm tavsiyelerine titizlikle uydum fakat hala ameliyat dikiş yerinde dikiş boyunca şişlik var. Akıntı ya da kanama yok. (kendiliğinden eriyen dikiş) Ve penisimin sol tarafındaki damarların biri çok sert, dokunulduğunda demir tele dolkunma hissi veriyor. Erekte olduğunda daha sert fakat ereksiyon hali dışında da sertlik hissediliyor. Bu durumlar acaba normal mıdır? Teşekkür ederim. Allah sizin gibi zamanını, emeğini karşılıksız olarak bizim gibi cevaba muhtaç hastalardan esirgemeyen herkesten razı olsun.
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image Öncelikle Geçmiş olsun;
Dikiş yerinde veya dikiş boyunca şişlik, kızarıklık, ağrı varsa cilt altı iltihabı veya dikiş ipliği alerjisi düşünülür. Doktorunuza göstermekte fayda var.
Önemli bir şey olacağını zannetmiyorum.
Penisin yanındaki damarda zamanla kaybolur.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...