Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

48 gösterim
Genel Eve gitmek istiyorum. Sakıncası var mı?
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Geneleve gitme sakıncaları şunlardır.
1- Tıbbi Zararı: Genelevden kapacağın bir mikrop prostat iltihabına dönüşür ve ömür billah çekersin. Başka bulaşıcı hastalıkları saymıyorum bile. Aids bile olabilir.
Oradaki kadınlar temiz diyemeyiz. Sizden önce giren bir cinsel hastalıklı hasta kadının korunmasından önce size bulşır.
2- Psikolojik zararı: Orada geçireceğin bir ruhi travma sizi ömür boyu sürecek bir psikiyatri hastası yapabilir. Psikolojik erken boşalma, sertleşme sorunları, aşağılık duyusu, güvensizlik sinir stres hep bu genelev kökenlidir.
3- Ahlaki ve sosyal sakıncası: Buradaki kadınlar zavallı kimselerdir. Hepsinin bir annesi babası, kardeşi olan ve istemeden bu yola düşen kimselerdi. Sizin bir anlık zevkiniz için kendini feda eden kimselerdir. Özellikle söylüyorum birilerin kız kardeşi, anası halası teyzesidir.
4- Dini sakıncası: En önemlisi de budur. Çünkü bu işlem zinadır. Allah yasaklamıştır. Bile, bile yapmak insanı İslam dininden çıkarır. Bilmeden gaflet ile yapılmışsa ahrette büyük cezası vardır (İnanan insanlar için böyledir inanmıyorsa zaten mesele yoktur)
Allah'ın yasakladığı bir şeyi yapmak Allah' a ve peygambere savaş açmaktır. Şahsen ben Allah'a savaş açmam, açamam, açacak olana da yol gösteremem. hesabından korkarım.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...