Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

127 gösterim
SLm hocam sitenizi yeni keşfettim.ayın 27sinde bi soru yazdım fakat cvp alamadım.tekrar yazıyorum.ben 22 yaşındayım ve bundan yaklaşık 4 yıl önce sol testisimde bir şişkinlik hissettim ve ağrı yapmaya başladı.önce aldış etmedim.ama şidi o şişkinliği çok rahatlıkla hissedebiliyorum.pantolandan dahi hissedebiliyorum.sol yumurtanın üzerinde sanki pütürlü pütürlü yara gibi bir şey hissetiriyor.mastürbasyon yapınca ve başka zamnlarda kasıklarda ağrı hissi veriyor.spermim ise dışa çıktığında sanki hemen kurumuş gibi oluyor.ben varikosil şüphesine düştüm.sayın hocam bilgilerinize şimdiden teşekkür ederim.
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Şimdiye kadar cevapsız soru bırakmadığımı zannediyorum. Nasıl olmuşta siz cevap alamamışsınız anlayamdım. Sorunuz mu silinmiş veya cevap mı gelmemiş. Bazen istemden soru silinebiliyor. Bazende soru gözden kaçıyor. Keşke beni ikaz etseydiniz. Her neyse.
Bu şikayteler varikosle olabilecei gibi epididym kisti olma ihtimali var. Anlamak için ultrason çektirmekten başka çare yok. Çektirin ve sonucu buraya yazın.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...