Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

152 gösterim
Merhabalar...ben yaklaşık 1 yıldır kadın doğuma özel bir doktora gittim şikayetlerim üzerine ancak 1 yıl boyunca hastalığımın sebebi bulunamadı..1,5 yıllık evliyim ve sorunum:her ilişkiden sonra yanma idrardada yanma ve kasık ağrılarım oluyor..az az sık sık idrara gitmede oluyor aynı sistitde olduğu gibi..buna ek olarak bekarken idrarımı sabaha kadar tutar ve güçlü yapardım,ancak bu hastalığım başladıktan sonra özellikle geceleri en az 2 ve ortalama 3-4 kere acayip karın ağrılarımla tuvalete gidiyorum ve gittiğimdede 1 bardak ya edecek yada etmeyecek kadar idrar yapıyorum ve çok susuyorum idrardan sonra bir bardak su içip yatıyorum 2 saat sonra gene o bir bardak suyu bile mesaneme.kullandığım üriner sistem antibiyotiğide hiç bi fayda vermedi ve başka antibiyotiklerde!şekerimde yok baktı doktorum.piyoleseptin adlı bir antiseptik kullanıyorum 1,5 yıldır bir tek o işe yarıyor ama böbreklerim zarar görecek diyede korkuyorum antiseptik içmekten!ilişkiye girmek üriner bir sorunum varda onumu tetikliyor aceba?çünkü kadın doğum doktoru bir problem olmadığını söyledi,ürolojiyle alakalı olabilirmi?çünkü içimde sanki kesilmiş gibi bir acı ve yanma oluyor!yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Bu şikayetler üroloji ilr ilgili olabilir. Ama sadece bir idrar tahlili teşhis için yeterli değildir. ben sizde yapılması gereken tetkikleir yazayım siz yaptırın sonucu buraya yazın.
Böbrek filmi ve ultrasonu, idrar kültürü, Sistoskopi,
Sizde müzmin mesane iltihabı ve mesane duvarı kalınlaşmsı vardır.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...