Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

83 gösterim
hocam sanırım sorum açıklayıcı olmadığı için anlamdığınız bir durumun olduğunu izah ettiniz.ereksiyon olmadan nasıl doppler yaptılar diye yazdınız.tekrar yazıyorum.
60 mg papaverin verilerek doppler testine girdim.20 dadikaya kadar da ereksiyon hiç olmadı.ilacın etkisiyle sadece penis kasları gevşedi.yani ereksiyon olmadan test sonuçlarım şöyle çıktı
10,15 ve 20. dakikalarda ölçülen sistolik tepe hızları maksimum 20 cm/sn
Diastol sonu hızlar ereksiyonun maksimal safhasında 7 cm/sn
bana venöz tanısı koydu doktorum.daha önce olan gece sertleşmelerim olduğu halde bu test sonucunun verdiği psikolik çöküntü nedeniyle giderek ereksiyonlarım zayıflamaya başladı.mastürbasyonla bile uzun süre erekte kalabiliyordum.bu testin sonucu dünyamı kararttı.ayrıca doppler testinde huzursuzdum.psikolik baskı engelleyebilir mi ereksiyonu bu testte.benim anlamadığım ereksiyon olmadan doktor nasıl venöz tanısı koyabilir.araştırdığım kadarıyla tam bir sertleşme olmadan venöz kaçışı görülemez.hani arteryel yetmezlik dese bir anlamı olur.çünkü penise kan gelmedi testte.bu teste girmesydim ereksiyonum daha iyi olacaktı.sizden tatmin edici bir cevap alma ümidiyle teşekkür ederim
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Ortada bir karışıklık var ama açıkçası bende anlamadım. Stres tabii ki sertleşme sorununu artırır. Sizde de olan bu.
Bu işten ben bir şey anlamadım yorumda yapamayacağım. Doktorunuzla burada yazdığınız gibi konuşun. Yradım edemediğim için kusura bakmayın.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...