Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

99 gösterim
Selamun Aleyküm Hocam;
Hocam 9 yıllık evliyiz. Evliliğimizin başında eşimin cinsel arzusu, zevk alması, ıslanması, hatta eşimle penetrasyon halindeyken kaslarının kasılması şu anımıza göre bence çok daha iyiydi (ama bir önemli nokta var; ne kadar zevk alsa da o zaman da orgazm olamazdı, hiç olamadı)...
Zaman geçti, birinci çocuk oldu (2003); ondan hemen sonra bir düşüş yaşandı, toparlamak bayağı bir süre aldı; ama çocuktan sonra asla çocuksuz dönemine yaklaşamadı.
Sonra ikinci çocuk oldu. Vücudundaki minik deformasyonlar, kilo, karnının sarkması, vücut güzelliği kendisini daha da cinsel isteksiz biri kıldı; ama internetten dr hocalarımızın sayfalarından okuduğum, sizden okuduğum bilgiler dahilinde ben diyebiliyorumki; BENCE eşimde östrojen hormonunda bir düşüş var. Islanması, kayganlaşması inanılmaz azaldı ( çok nadir de olsa cinsel isteği olduğu zamanlar veya cinsel isteği var gibi hissetmeye çalıştığı zamanlar)
Bir kadın gibi düşünemem ama sayfanızdaki yazıda şu kısım inanılmaz da ilgimi çekti ve ben bunu kendimantığımla eşime evvelden demiştim:
"Kadınlarda ne zaman cinsel istek bozukluğundan bahsedilir?
Uzun süre cinsel fantezi, arzunun olmaması veya zayıf olması durumunda kadında cinsel istek bozukluğundan bahsederiz. Sevişme isteğinin yanında cinsel hayaller kurmak, cinsel konularla ilgilenmek gibi bir istek de ya hiç yoktur ya da seyrektir. Sevişme veya mastürbasyon sırasında uyarılma belirtileri ya zayıftır ya
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Yazınız çok uzun olmuş. Mecburen kısalttım. Ama hepsini okuduğuma emin olun.
Sizin ve hanımınızın psikolojik şikayetleri var. Bu nedenle ben burada size yardım edemem.
Sizin yapacağınız karı/koca bir psikyatristin kontrolüne girmeniz. Hatta bu hususa seanslar iyi gelir gibi. Buna peikyatri doktoru karar verir.
Yardım edemeğim için kusura bakmayın.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...