Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

94 gösterim
hocam ben 2006 da bel sogukluguna yakalandım ve sonra ıyılestım. ama sonraları sertlesme sorunu yasamaya basladım sankı alette uyusma vardı. zor kaldırıyodum ve sabahları ereksıyon olmuyordu ve sperm az gelıyodu. sonradan normale donmeye basladı ama takı 1 yıl sonra testıslere karın bolgesınden gelen damarlarda ve testıslerdekı damarlarda sısme oldu.yururken agrı yapıyordu.terledıkce kendıme geldım.bu olaydan sornra tekrar sertlesme sorunu yasamaya basladım ve sankı sperm olarak hıc yokmus gıbı hıssedıyorum kuruyan gole benzetıyorum kendımı. bosaldıgımdada 1-2 damla anca sperm gelıyorr.mutsuzum hocam sorunum ne olabılır. ayrıntılı bı cevab verırsenız sevınırım
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Bu durum geçirmiş olduğunuz belsoğukluğundan dolayı olabilir. Ama sperm tahlili yaptırmadan hemenüzülüp moral bozmaya gerek yok. Bir tahlil yaptırın sonucu buraya yazın.
Sertleşme sorunuda büyük ihtimalle stresten ileri geliyordur.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...