Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

61 gösterim
hocam bazı sorunlarımızı rahatça söyleyemediğimiz (belki toplumun baskısı ile yetişme tarzı belkide kendi çekimserliğimizden) bu ortamda böyle bir hizmet sunduğunuz için teşekkür ederim. Her doktor için söylemiyorum ama herşeyi maddiyatla eş değer tutan bir çok meslektaşınıza bu hizmetinizle örnek olursunuz. 2-3 gündür ürtoloji ile ilgili sorunlarım ardarda geldi internetten tesadüfen sayfanıza rastladım. ama binlerce cevaplanmış soru buldum. belki maddi olarak kazanmıyorsunuz ama manevi olarak çok şeyler kazanıyorsunuz... sitenizi arkadaşlarada söyledim çünkü toplumda herkesin gizlediği o kadar çok sorunu varki belki sanal ortamda daha rahat yazışma ortamı buluyorlar... siz bu konuda bir örnek oldunuz... hergün üşenmeden verilen saatlerde soruları cevaplamanız bile biz site ziyaretçilerini ne kadar ciddiye aldığınızın göstergesi ve bizlerde enaz sizin kadar sizleri ciddiye alıyoruz. sizleri televizyondada görmek isteriz bir çok uzman reklamım olsun diye televizyonlara v.s giderken siz hizmetinizle adınızı duyurdunuz. yanılmıyorsam önceleri başka sitelerdede soru cevapladınız sonuç olarak ziyaretçiler size maddi bişey sunamıyorlar içlerinden dua olarak ödüyorlardır hocam... hizmetinizi bu çalışmalarınızın devamını dilerim. ve bu toplumun sizin gibi doktorlara ihtiyacı var. bu hizmetinizi bıkmadan usanmadan devam ettirin... hocam devam ettirinki bir çok kişi doğru bilgilensin devam ettirinki birçok doktora örnek olsun... aslında kelime sınırlaması olmasa çok daha uzun yazılabilir bu hizmetinizin anlamı neyse hocam bu önemli çalışmalarınızın devamı dilerim ve ALLAH razıo olsun dileklerimi sunarım dualarımız sizinle.
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Alah sizden ve "Allah razı olsun" diyen bütün hastalarımdan razı olsun. Hepsine Allah şifalar, sabırlar versin. Hastalığın bir imtihan olduğu şuuruna erdirsin. Hepimiz inşallâh bu imtihanı kazanırz.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...