Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

66 gösterim
sevgili arkadasim korunarak girdigin iliskide hiv ile enfekte olman oldukca zor bir ihtimaldir. oral iliskiyle kisinin hiv ile enfekte olmasi icinde pek cok kosulun olusmasi gerekir. iliskiden bir hafta sonra oldugun test birsey ifade etmez kanda antijen tarayan testler icin en uygun surec 21 ile 28 gun araligidir. bu surecte bu testler cok ciddi oranda dogru kabul edilir ama son nokta daima uc aylik surenin sonunda yapilan antikor testleri ile konur. testlerinde ortaya cikan degerlerden ziyade soncuun negatif yada pozitif olmasi onemlidir. virus eger kan transferi esnasinda kisiye bulasmis ise bir hafta surecte bu test dogru sonuc verebilirdi ve yapilmasida uygun olurdu ama senin durumunda bunu soylemek mumkun degil. uzgunumki oldugun test bir anlam ifade etmiyor. daha fazla bilgi icin asagidaki linkten bana ulasabilirsin. saglik ve esenlik dileklerimle
http://pub1.bravenet.com/forum/72531236

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...