Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

74 gösterim
sevgili arkadaslar sizlere verdigim yanitlarda bana ulasabileceginiz birde link mevcutken sorularinizda burda israr etmenizi anlamiyorum.lutfen daha hassas ve dikkatli davranalim. sayin ali hatay hocamizin izniyle sizleri bilgilendirmeye gayret ediyorum saygideger hocamiz üroloji uzmanidir ve sayfasindan yediden yetmise pek cok arkadasimiz faydalanmaktadir. bu nedenle herseyi ulu orta yazmak yada anlatabilmek mumkun olmadigi gibi böyle bir aciklamayi burda beklemekte yanlis olur. bir kac sayfa geriye giderseniz henuz on yada on uc yaslarinda kardeslerimizin bile burdan faydalandigina sahit olabilirsiniz ve bu insanlarin sizin yasadiginiz bir iliskinin detaylarini bilmesi bence pek dogru degil. bu nedenle lutfen daha dikkatli olalim ve kurallara uyalim.benim her arkadasimiza bir yanit yazma iznim var ve her yanitta bana ulasacaginiz lnkide ekliyorum. umut ediyorum anlayisla karsilar ve kurallara uyarsiniz
linki tekrar yaziyorum eger gercekten bilgiye ihtiyac duyuyorsaniz elimden geldigince yardimci olmaya calisirim.
http://pub1.bravenet.com/forum/72531236

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...