Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

203 gösterim
Merhaba hocam;
Ben yaklasık haftada en az 3 defa masturbasyon yapan ve erken bosalmayı geçirtiricem diye En son 1,5 yıl önce geçirdigim uzun depresyon ve bunalım, üzüntü ne dersem diyim işte ondan sonra masturbasyonu bırakma kararı aldım. Tabi bunu bi seferde yapamadım ama artık 2 haftada 1 defa falan yapıyorum.
Cok fazla olmasada gene 1,5 yıl önceki dönemde cok degil ara arada olsa elle penis büyütme egzersizleri yaptım ve bu penisimi tahriş etti. Sonra bıraktım.
1-) Yaklasık 10 aydan beri; masturbasyonu 1 ay sonra bile yapsam yaptıktan sonra daha önce hiç olmayan bir his oluyor, genelde penisimin bas kısmında. buda beni daha fazla sıkıntıya sokuyor.Acaba bunun nedeni ne olabilir ?
2-) Geçirdigim psikolojik sorunların altında ailevi sorunlar yatıyor diyorum ama sanırım yavas yavas anlıyorum cinsel ve karsı cinsle yasayamadıgım duygusal seylerinde payı var, sizce ne yapmalıyım ?
3-) Bir an önce cinsel hayatıma hız verip kendimi kanıtlamaya calısıp kendime olan güvenimi artırsam bir faydası olur mu , yani penisimdeki ve aklımdaki bu histen kurtulabilirmiyim ?
Öncelikle Geçmiş olsun;
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
 Öncelikle Geçmiş olsun;
1- Bunun nedeni zamanında yapmış olduğunuz sık ve zorlayıcı mastürbasyonlar ve penis büyütme eksersizleri olabilir. (Ki bu en son ihtimal en büyük ihtimaldir.)
2- Bir psikiyatri uzmanından yardım, destek almadan bu psikolojik sıkıntılardan kurtulabileceğinizi zannetmiyorum.
3- İkinci sorunun cevabı ile aynı.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...