Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

326 gösterim
Hocam iyi günler. Son birkaç aydır haftada birkaç kez (günde 1 veya gün aşırı) mastürbasyon yapıyordum. 25 gün önce genital bölgemde (penisin üstü değil) kızarıklık sebebiyle dermatolojiye gittim ve doktor tavsiyesiyle verilen 2 kremi ve ağız yoluyla bir kapsülü 1 hafta kullandım. Ancak krem kullandığım ilk 5 gün boyunca hiç mastürbasyon yapmadım, testislerim sürekli yukarı çekilmiş haldeydi ve ara sıra sıcaklık hissi geliyordu (mantar olabileceğinden serin tutmak istemiştim). Bu sıcaklık hissi ayağımda da oluyordu üşütmekten olabileceğini düşünüyorum. Bu 5 günde sık ereksiyon yaşıyordum ve cinsel isteğim fazlaydı (vücudun günlük mastürbasyona alıştığından kaynaklandığını düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim) ve 5 gün sonunda mastürbasyon yaptığımda normalden daha şiddetli ve fazla şekilde boşaldım, hatta zorlasam aynı anda bir posta daha çıkacak gibiydi ama ben zorlamadım. Takip eden 2-3 gün de sanırım boşalmadan arta kalan meniyi yanma veya acı yaşamadan ancak ara ara baskı hissederek attım hatta bir daha mastürbasyon yapmam gerekti. Sorunlar bu 2-3 günlük dönemde başladı. Son 20 gündür penisim eskisi gibi erekte olmuyor, olduğunda daha kısa ve daha gevşek yarı ereksiyon halinde gibi. Fazla yüklenmiş olabileceğimden perhiz yapmaya karar verdim ancak ne zaman cinsel istek gelse (interneti sosyal medyayı bir haftadır bıraktım ama düşünce olarak geliyor) normalde erekte olması gereken penisime sanki anlık hafif meni geliyor ve ben bunu hafif baskılar hissederek idrar gibi atıyorum. Sünnet derimin üstünde aşağı bakan tarafta solda hafif morluk oluştu, baskıyı da morluk olan yerde hissediyorum. Baskı meni atılınca geçiyor. Acı, yanma yok ama ara ara hafif baskı ve sertleşme problemi var. En son 7 gün önce denemek için mastürbasyon yaptım, kılcal damarlar normalden daha belirgindi, sperm şiddeti normaldi ve boşalma sırasında penis sertliğim az bir farkla daha zayıftı. Perhiz mi yapmalıyım yoksa istek geldiğinde elle düzgün mastürbasyon yaparak eğer gelen veya kalan meni varsa tamamen mi boşaltmalıyım ? Perhiz yapacaksam direk mastürbasyonu mu kesmeliyim yoksa sıklığını azaltarak kademeli mi gitmeliyim ? Uzattıysam kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> İstanbul - 21 Bekar

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Merhabalar                    
Öncelikle Geçmiş olsun;

Not: Çok uzun yazmışsınız. Uzun yazıları okumuyorum/okuyamıyorum. Neden böyle? Nedeni yazma kurallarında var, oradan okuyabilirsiniz.
Soru yazma ve soru sorma kurallarını okumadığınızı gösteriyor.
Bir üst mesajda bunun sebebini açıkladım.    
https://www.dralihatay.com/soru.html    
Yazınızı kısaltır 5 satırı geçmeyecek şekilde az ve öz yazarsanız emin olun size hemen cevap yazacağım. (Tahlil ve tetkik raporl yazılarını tolere edebilirim.)

Bu şekilde uzun yazarsanız cevap alamayabilirsiniz.    
   
Emeğinizi ziyan etmemek için cevabımı soru başlığına göre yazayım.  
Serleşme sorunları için alttaki linkten ilgili konuyu okuyun.

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.                    
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.

YAZILARIM ve MAKALELERİM                     
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar;                    
Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım.                     
Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.

https://www.dralihatay.com/makaleler.html

Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...