Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

127 gösterim
Sünnet ederken uçtaki 20 bin sinir hücreli seks için en çok haz alan bölge kesiliyor bu çok yanlış hocam ileride şayet inşallah bi oğlum olursa asla sünnet ettirmeyeceğim Allahın yarattığını biz neden keserek değiştiriyoruz ki zaten baştan yanlış yapıyoruz sonuçta insan eksiksiz olarak dünyaya geliyor öyle bi ayette var
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Bursa 24 Bekar

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

 
En İyi Cevap

Merhabalar                     
Öncelikle Geçmiş olsun;

Bu çok uzun bir konu. Anlaşılan internetten yalan, yanlış bilgileri okumuşsunuz. 
Önce yanlış bilgilerinizi düzelteyim. Tabii ki anatomi bilmediğiniz için yanlış fikirlere kapılmanız normal. Sünnet derisinde 20 bin sinir bulunmaz. Sünnet derisinde bulunan normal cilt sinirleridir.
Sünnet derisinin de haz almada etkisi yoktur. Haz alan ve 20 bin siniri olan bölge penisin baş kısmıdır. Sizin dediğiniz gibi olsaydı fizyolojik olarak cinsel ilişkide sünnet derisi neden geri çekiliyor ve sadece kafa kısmı etkin rol oynuyor. Şimdi yani sünnet olmayanlar daha çok mu haz aldığını zannediyorsunuz. Bizim gibi sünnet olan toplumlar az mı haz alıyor. Bunun böyle olmadığını sizde biliyorsunuz.
Gelelim çocuğumu sünnet ettirmeyeceğime. İlerde çocuğunuz "Baba neden beni sünnet ettirmedin" derse ne diyeceksiniz. 18-19 yaşındaki delikanlıyı mı sünnet ettireceksiniz. Bunun nasıl bir travma olacağını düşündünüz mü? 
Evet Allah insanı eksiksiz ve tam yaratmış tırnaklarımızı, kıllarımızı kesiyoruz. Allah bizi tırnaksız, kılsız yaratamaz mıydı. Üstelik isimi üzerinde "Sünnet" diyoruz peygamberimizin bir tavsiyesi. 
Bu böyle uzar gider.
Bu hususta bir kitabımız var. "TIBBÎ VE DİNİ AÇIDAN SÜNNET OLMAK (HİTAN)" Bu kitapta sünnetinin tıbbi, ahlaki, dini yönünden incelemesini yaptık. 1 senelik bir çalışmanın sonucudur. 
Kendi bilgimiz, tecrübemize, tıbbi yayınlara ve bilgilere dayanarak uğraşı verilmiş bir kitap. Öyle internetten öğrenilecek yalan yanlış bilgiler değil.
Ayrıca bu kitapta sünnete yani ünnet işlemine neden karşı çıkıyorlar, amaçları, planları nedir. Bunu da yazdık. Diğer husus sünnet yaptırmak istemeyenlere de bir tavsiyemiz var. Bunların hepsi kitapta. Kitabı nasıl temin edeceğiniz aşağıdaki linkte kitaplarım bölümünde var.
Bunu şunun için yazdım amacım kitap satmak değil. Sizi kitap sahibi yapmak. Çünkü bu kitaptan benim maddi menfaatim yoktur. Fiyatı da zaten 6 lira sadece gitti gidiyor sitesinde 16 Tl sı.
(Pahallı olması gururumu okşadı. Çünkü ucuz olunca değeri de düşüyor.) Benim 1 senelik emeğim 16 TL sı mı demek istiyorum. Kitap fiyatı kağıt fiyatı ile uygun. Google amcaya
"
dr ali hatay sünnet olmak" yazarsanız görürsünüz.
Neyse haa ben kitap almam derseniz gene aşağıdaki linkten kitabın pdf si var. Oradan okursunuz.
Aklınıza takılan soru olursa biz buradayız her zaman yardıma hazırız. 
Zaten bu raya bu soruyu sorduğunuza göre sizinde sizinde bazı şüpheler var. Yoksa neden sorardınız. Oğlunuzu sünnet yaptırmazsınız okur biter. 

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.                     
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.

YAZILARIM ve MAKALELERİM                      
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar;                     
Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım.                      
Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.

https://www.dralihatay.com/makaleler.html 

Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...