Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

95 gösterim
Hocam ilk öncelikle karantina da olduğumuz için neredeyse çoğumuz gün boyu evde. Evde olduğumuz sürece daha çok mastürabasyon isteği ve pornografi isteği geliyor. Şimdi ise istek geldiğinde neler yapılmalı tekrardan onu izah edeyim arkadaşlara ;

Bir not deftere yada bir yere mastürabasyon yaptıktan sonra düşüncelerinizi ve duygularınızı yazın. Örneğin : Şu anda mastürabasyon yaptım pişmanım 10 saniyelik haz yaşadım bir şeye değemedi vesaire gibi şeyler yazabilirsiniz. Uzun uzun yazın ki mastürabasyon isteği geldiğinde okuyasınız. Eğer bugün mastürabasyon yaptıysanız yaptıktan sonra hemen depresyona kapılma vesaire gibi şeyleri  not edebilirsiniz. Kendim öyle yapıyorum ve çok faydası oluyor. Ne zaman istek gelse hemen yazdıklarımı okuyorum ve mastürabasyon isteğim gidiyor.

https://neverfapakademi.com/krizdeyim/         
Bunu da okuyarak fayda görebilirsiniz.

Uzun olduğu için kusura bakmayın. Arkadaşlara faydalı olmak istiyorum , umarım oluyorumdur.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> 17/B

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Merhabalar.
Bu yazınızı inşallah bu dertten muzdarip olanlar okur ve fayda görür. Verdiğiniz linki de inceledim. evet faydalı bir site. Arkadaşlara tavsiye ederim.
Teşekkürler.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...