Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

104 gösterim
hocam ben sünnetle ilgili uzunca makaleler okuyup sünnetin cinselliğe darbe vurucu bir işlem olduğu kanısına vardım kesilen deride birçok sinir hücresi olduğu kanıtlanmıştır biu da alınan zevki azaltmış olduğu prof dr larca makalelerde geçmektedir.o yüzden ileride oğlum olunca sünnet ettirmeme kararım kesindir eğer bi günahi varsa da üzerime alıyorum teşekkür ederim.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Bursa 23 Bekar

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

 
En İyi Cevap
Merhabalar.
Size daha önce yazmıştım. Bu yazdığım cevaptan bahsetmemişsiniz sanki yeniden soruyormusunuz gibi tekrardan yazmışsınız. Halbuki ben size geri dönüş yapın demiştim.
Kitapçığımı okudunuz mu? Elbette okumadınız.
Uzunca makaleler okudun diyorsunuz. Bizim bu hususta yazmış olduğumuz makaleyi okudunuz mu? Elbette onu da okumadınız.
Aşağıdaki linkten ve kitaplarım bölümünden makalemizi okuyun. Genede fikriniz değişmezse. Size kimse bir şey diyemez. Sonuçta siz sizsiniz ve çocukta sizin. Kararım kesin diye yazmışsınız. Ama buraya hala defalarca sorduğunuza göre içinizde şüphe var. Yoksa sormazdınız. Kendinize bir çıkış yolu arıyorsunuz. Yoksa sünnet yaptırmaz geçer giderdiniz. Ama şüphedesiniz.
İnternet bu şüpheyi içinize iyice sokmuş. İnternetten bilgiyse işte bizim makale de internette.
Neyse elbette karar sizin. Ama ilerde çocuğunuz sizi sorgularsa bir şey diyemem ve 18 yaşında kendisi sünnet olmak isterse o zaman gene siz karar verirsiniz. (Bu konuyu da makalemizde açıkladık) Ayrıca sünnet yaptırmak istemeyen babaya da bir çıkar yol gösterdik.
Yalnız son bir şey diyeyim. "Günah" dediğinize göre inançlı birisiniz.
Ama bilmediğiniz bir şey kimse kimsenin günahını üzerine almaz. Ne annenin ne babanın ne çocuğun ne siz onların nede onlar sizin günahınız alamaz. Bu İslami bir kaidedir. Kuranda da geçer. Araştırırsanız görürsünüz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...