Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

97 gösterim
Bu ülkenin gençlerine, insanlarına hiçbir maddi menfaat gütmeden, yardım etmeye, uzman olduğu konuda eğitmeye çalışan, sayısız kişiye (ben de dahil) faydası dokunmuş, emekli olduktan sonra bile milletini düşünen çok kıymetli doktor Ali Hatay bey.
Öncelikle uzun bir suredir sitenizi takip ediyorum. Normalde her sabah cevap verirdiniz bugün öyle olmadi. İnşallah afiyettesinizdir sağlığınız sihhatiniz yerindedir.
-Ben sayenizde bilmediğim çok şey uyguladım. Perhiz yaptım. Siz olmasanız belki de düzelme sürem uzayacak belki de kalıcı hasar olacaktı. Sayenizde iyiye gidiyorum tavsiyelerini uyguladım ve doğru olanı öğrendim.
-Ve hiç bir olumsuz sözleri ciddiye almadan insanlari cevaplar verdiğinizi iyi biliyorum ama bir önceki soru başlığı altında sizin yalancılıkla suclanmaniz benim zoruma gitti. O arkada okursa eğer onu saygılı olmaya ve siteyi incelemeye ve aslında sizin onun söylediği şeyi tasvip etmediğinizi anlamaya davet ediyorum.
Çok uzatmadan size saygılarımı sunuyor ellerinizden öpüyorum. Allah sizden razı olsun. Ömrünüz sağlıkli ve ailenizle birlikte mutlu huzurlu olsun. Allaha emanet olun.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Kayseri/28/evli

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Merhabalar                     
Çok güzel yazınız ve güzel temennileriniz için  size çok teşekkür ederim. 
Evet dün sabah mesajlara cevap yazmadım. Özle bir durum vardı. İnşallah bundan sonra aksatmam. Çünkü bizim bu işimiz "Pazara kadar değil mezara kadar"
Size faydalı olmuşsam ne mutlu bana. Sizden ve fayda gören tüm arkadaşlardan dualarını beklerim. 
Masturbasyon hakkında beni yalancılıkla suçlayan arkadaşa aşağıda cevap yazdım. Onu da ayıplamamak lazım. Sonuçta 15 yaşında ergen biri. Bu siteyi incelmeyi bırakın internette veya kitaplardan bile bir şey okumamış. Veya okumuşta anlamamış. 
Bana Kadir Mısıroğlu'ndan örnek gösteriyor. Sevdiğimi, saydığımız bir tarihçi yazar olan abimizi doktor zannediyor galiba. 
Sizde hassasiyet gösterdiğiniz için teşekkürler.
Allah cümlemizden razı olsun. Tüm dualarınız amin diyorum. Size ve ailenize mutlu huzurlu sağlıklı günler diliyorum Allah'a emanet olun.

YAZILARIM ve MAKALELERİM:
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar; Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım. Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.
https://www.dralihatay.com/makaleler.html 
Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...