Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

71 gösterim
Merhaba hocam nasılsınız, size daha önce penis glansa gelen iltihabın dorsal sinirler aracılığıyla geldiğini araştırmalarım sonucu öğrendim. İki taraflı prostatit sebebiyle dorsal sinir ağı tamamen enfeksiyon ve iltihap ile birlikte penis boyunca ilerleyemiş ve glansa akmış hocam. Benim şimdi size sormak istediğim bu fakülte hastanelerinde olsun normal devlette olsun prostat masajj kültürü sıvısı gibi işlemlerle ilgilenmiyorlar. Ben bu glansa gelen iltihap bu enfeksiyonlu bir iltihap hatta öyle bir mikrop ki penisiin üstünde bakterinin lekeleri mevcut glansta yani. Bu iltihap drenaj edilerek bundan kültür yapılabilir mi bunu çok merak ediyorum prostat sıvısına felan gerek kalmadan mikrop buradan tespit edilebilir mi. Şu anda glansta mikrobik olarak duruyor iltihap hocam. Lekeler de penisin üstünde belirgin siyah halde. Tşk ederim
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> 30

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Merhabalar                     
Öncelikle Geçmiş olsun;

Penisten geldiğini düşünüyorsa buradan örnek alınıp kültür yapılabilir. Bu işide intaniye doktorları yapar. Ama bu işlemi yapacak doktor bulmanız lazım. 

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim. 
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.
YAZILARIM ve MAKALELERİM:
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar; Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım. Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.
https://www.dralihatay.com/makaleler.html 
Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...