Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

100 gösterim
(Hocam çok az uzun oldu, ayrıntılı olması için, lütfen bağışlayın.)
Merhaba hocam. 2020 senesinin sonlarında penisimin sağ kökünde ağrı vardı. Bu ağrıdan sonra sertleşme olduğu zaman tuhaf bir görüntü olmuştu ama birkaç hafta sonra sertleşmede sağ kökte hafif eğrilik kaldı eskiye göre ama sertleşme iyiydi ve o dönem çok mastürbasyon yaptığımı hatırlıyorum. Doktora gittiğimde birşey bulamadım dedi ve hatta sert halinin fotoğrafı da gösterdim birşey yok dedi. Yine bu senenin ekim aylarında bu sefer sol tarafta başladı ama önceki sene olduğu gibi çok fazla ağrı olmuyordu, ara ara oluyordu. Geçen hafta doktora gittim, muayene etmeden,sadece benim anlatmamla direk, iki tarafta eğri olursa çözüm olmaz gibi birşey dedi ama ben sabah sertleşme oluyor deyince çok iyi dedi ve 6 ay sonra gel dedi. Ama oradan çıktıktan sonra moral olarak çok kötü oldum. Hep çözümü olmaz dediği cümleyi hatırlıyorum. Sonra sizin makalenizi okudum, perhiz dediğiniz konu, onu yaptıktan sonra, birazda mantıklı düşünmeye çalıştıktan sonra iki güç gündür, doktordan çıktıktan sonra biten sabah sertleşmelerim tekrar olmaya başladı ve çok iyiydi ama korkuyorum hocam. Doktor iki tarafta eğri olursa çözüm olmaz dediği için psikojik olarak bile ağrıyor çünkü oraya gitmeden önce bu kadar olmuyordu. Nasıl bir yol izlemem lazım hocam, ileride evlenemezsem diye korkuyorum ve bu durum psikolojimi çok etkiliyor. Ağrı olduğu zaman ödüm patlıyor birşey olacak diye. Sürekli tetikte bekliyorum adeta.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Istanbul,33,bekar

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

 
En İyi Cevap

Merhabalar                     
Öncelikle Geçmiş olsun;

Evet çok uzun yazmışsınız. Uzun yazıları okumuyorum/okuyamıyorum. (Sebebi yazma kurallarında var) Tekrardan bir özet mesajını yazarsanız size cevap yazabileceğim.
Anladığım kadarı ile penis kökünde ağrı varmış. Masturbasyon yapıyor musunuz? Belki buna bağlıdır. 

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim. 
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.
YAZILARIM ve MAKALELERİM:
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar; Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım. Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.
https://www.dralihatay.com/makaleler.html 
Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...