Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

77 gösterim
Hocam bende 2.5 senedir prostatit var. Hastaneden teşhis almadım ama ben nacizane kendim teşhis koydum. Çünkü testis ağrısı, sulu boşalma, idrar sonu damlama, ereksiyon problemi var. Fakat hastalık ilk 2,5 yıl önce başladığı gibi değil. Az da olsa düzelme oldu ama devam ediyor. Devlet hastaneleri bu konuda çok yetersiz kalıyor.  Ben tedavi olarak sürekli iltihap giderici kullanıyorum. Aslında bunu bana romatizma doktorum verdi. Ömür boyu kullancam. Sanırım prostatite de etki sağlıyor. Doğru mu yapıyorum bu şekilde yoksa ne yapmam lazım. Özel e gitecek durumum da yok maddi açıdan. Böyle kaderine terkedilmiş bir insan gibi mi yaşayacam. Yada hayatıma son mu vermem lazım.  Her gün bunu düşünmekten bıkkınlık geldi. Adeta penis öldü hocam erkeklik denilen birşey kalmadı. Eşarp bağlayıp mı gezelim anlamadım bunun tedavisi nasıl olacak hocam ya Allah için ya 30 yaşındayım. Siz bir fikir verin kurbanınız olayım mafoldum hayat bitti kara günler başladı
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> 30

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Merhabalar                     
Öncelikle Geçmiş olsun;

Güzel kardeş uzun uzun yazmışsınız. (Uzun yazıları okuyamıyorum) Ama henüz hastalığınıza teşhis bile konulmamış. Önce hastalığınıza teşhis konulması ve ne yapılması gerekir onu öğrenin. Yoksa çok çekersiniz. Bu sizin hal edebileceğiniz bir şey değil.
Aşağıdaki linkten prostat iltihabı konusunu okuyun ve ne yapacağınızı oradan öğrenin. 

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim. 
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.
YAZILARIM ve MAKALELERİM:
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar; Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım. Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.
https://www.dralihatay.com/makaleler.html 
Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...