Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

101 gösterim
Merhabalar Sevgili hasta ve okuyucularım;

Burada bazı dini konulara cevap yazıyorum. Bazı kimseler bundan rahatsız oluyor. Aslında sorulanlar dini konu gibi olsada urolojiyi ilgilendiriyor. Urolojiyi ilgilendirmesi dolayısıyla arkadaşlar internette bununla ilgili hükmü ve fetvayı bulamıyor.
Dikkat edilirse ben fetva vermiyorum. Fetva vermek İmamı Azamın İmamı Şafinin işi. Biz onların ayağının tozu olmayız. Bizim yaptığımızı okuduğumuz bilgileri buraya nakletmek.
 
Ben insanlara yardım etmek isterim. Bildiğim bir şeyi de  saklamam. Sonuçta uroloji olsun dini konu olsun soru soranın bir ihtiyacı var. Bir şeyler öğrenmek istiyor. Bu bilgiyi neden ondan esirgeyelim.
Bilmediğim bir konu olursa bilmiyorum derim veya araştırır cevap yazarım.

Yalnız şu var ki evet burası bir dini konuların yazılacağı bir yer değil. Her ne kadar insan bilime, tıbba ihtiyaç duyduğu gibi dine de ihtiyaç duyar ve dinin emirlerine göre yaşamak ister.
İşte bundan dolayı dini sorular soracak arkadaşalar benim İslami bir site olan "Dr. Ali Hatay Gülistan İslami site" sinde ziyaretçi defterinde soru yazarlarsa bu sorularına cevap yazacağım. Önemli olan Allah'ın rızasını kazanmak. Ayrıca bu siteye görüş ve düşünceleriniz de yazabilirsiniz.
Bu tür sorularınız bekliyorum.
Herkese sağlıklı günler ve mutluluklar dilerim.
LİNK:
https://www.dralihatay.com/ziyaret/index.php
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> İstanbul

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...