Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

36 gösterim
Merhaba hocam benim problemim bundan 1.5 yıl öncesinde başladı. İlk başlarda tuvalete sık çıkma ve idrarda gecikme (yaklaşık 30-40sn) problemlerim oldu daha sonraları geceleri de 2-3 defa tuvalete kalkmaya başladım. Aynı zamanda idrarımın kalınlığında da incelme oldu. Masturbasyon sonrası meni eskisi gibi fışkırmamaya başladı. Erken boşalmaya başladım. Doktorda muayene olduğumda durumun prostat iltihaplanmasından kaynaklandığını ve verdiği antibiyotik ve ağrı kesicileri düzenli olarak kullanırsam 5 hafta sonrasında düzeleceğimi söylemişti.
Ben doktorumun söylediği üzere tedaviyi harfiyen uyguladım fakat sorunlarım hala devam ediyordu. İnternetten yaptığım araştırmalar sonrası aklımda birkaç soru işareti oluşmaya başladı. Mesela benim ne kasıklarımda, ne belimde, ne de vücudumun herhangi bir bölgesinde ağrı yoktu, ayrıca kesinlikle idrarımda kan ya da herhangi bir akıntı da olmuyordu. Sertleşme problemim kesinlikle yok, seksüel arzularım gayet normal durumda.Yüksek ateş sorunu, titreme ve bulantı kesinlikle yok. Yorgun hissetmiyorum ve sık tuvalete kalkma haricinde herhangi bir uyku problemim de yok. Bu sitenize ilk yazışım, kafam çok karışık durumda lütfen bana yardımcı olun. Teşekkürler.
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Bu saydıklarınız prostat iltihabı belirtileridir. Bunlar yoksa tabii ki sizde prostat iltihabı olmayabilir. Doktorunuz öyle dedi diye pr. İlh. Olacak demek değildir.
İdrar yolu iltihabı veya basit bir iltihap olabilir. Mesane boynu darlığı veya yüksekliği olabilir. Bunlarda idrar kalınlığında incelme yapabilir.
Doktorunuzla veya başka bir uroloji uzmanı ile görüşün.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...