Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

48 gösterim
sağ kasığımda ve testisin sağ tarafında sivilceye benzer ucu biraz beyaz bazılarıda kırmızı kabarıklar var kontrolsuz ilişkiye girdim ama ilişkiye girdigim kişide her hangi bir rahatsızlık yok bu şikayet 2 aydır var bazen kaşıntı oluyor şu an batticon ve boctrban kullanıyorum önceleri dağılmıştı fakat şimdi iyi oluyor ELİSA testi yaptırdım sonuç negatif bunun tedavisi nasıl olur sonuç nedir korkulacak bir durum varmıdır bilgilerinize teşekkür ederim.
Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:
HPV yani Human Papilom Virüsü olma ihtimali var. Bir cilt doktoruna başvurup sonucu buraya yazın. demiştiniz bende yazıyorum
hocam bilgileriniz için tşk ederim size yazdığımda doktora gitmiştim bana bir Battikon ve bactroban verdi 20 gündür kullanıyorum şu an geçti sayılır ama bu ilerde ne olur başka tedavisi varmı elisa testi yaptırdım hepsi negatif eşimde şu an her hangi bir rahatsızlık yok birde bu konu ile ilgili ankarada gidebileceğim teşekküllü hastane olarak nereyi önerirsiniz bilgilerinize tşk ederim
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Doktora gittinizse mesela yoktur. Teşhisi koymuş ve tedavisini yapmış.
Aynı doktora devam edin.
Ankarada tanıdığım doktor maalesef yoktur.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...