Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

62 gösterim
Sayin hocam ismim Hasan.Öncelikle böyle bir olanagi bizlere sagladiginiz icin cok tesekkur ediyorum.
Bundan yaklasik 1 hafta önce riskli bir iliskim oldu.Daha önceleri kafamda ki AIDS ile bir gun bu kadar ic ice olacagim aklima hic gelmemisti.Bu konuda bulundugum ulkede birebir danismanlik hizmeti veren kurumlarin olayi gizli tutmasi konusunda ki kaygilarimdan dolayi henuz bir danisma talebinde bulunmadim.Cunku evli ve bir cocuk babasiyim.Bu kadar isinizin arasinda vaktinizi aldigim icin özur diliyor ve olaya geciyorum.Yaklasik 1 hafta önce Estonyada Estonyali bir bayanla önce korunmasiz tek tarafli ( ben veren konumunda ) yaklasik 3-4 dakikalik bir oral (bosalma olmadi), sonrasinda korunmali 3-4 dakikalik bir vajinal sex yasadim.Daha sonra otel resepsiyonistinden ögrendigime göre iliskiye girdigim kisi hayat kadiniymis.Yaptigim arastirmalarda genel kani oral sexte veren konumudaki erkegin risk tasimadigidir.Ancak beni korkutan birkactane husus var.Bunlar vajinal iliskiye girmeden elim vajinadan gelen salgiya dokandi ve o salgiyi temizlemeden ayni elimle kilifi takmam ve iliski sonunda yaptigim penis temizliginde o elimi önce yikamayi unutup direk o elimle az suyla yaptigim temizlikte salginin penisteki idrar deligine temasi durumunda olusabilecek bir risk varmidir ? Diger husus benim sunnetim normal olmayip 2 defa ameliyat ile yapildi (14 yil önce) ve hala amelliyattan kalan yara izleri mevcut.Idrar deligi cok acik ve hassas yuzey genis.Bu az önceki bahsettigim salginin temasinda riski buyulturmu ? Diger husus Oral sex sirasinda agizda ki gözle görulemeyecek kadar kucuk bir kanama olsa bile bahsettigim durumdaki bir penis ile az miktardaki kanin temasinda risk olusurmu ? Test icin henuz 3 ay kadar bir sure var önumde ama icinde bulundugum psikolojik durumu cok iyi anlayacaginizi dusundugum icin sizinle paylastim.Simdiden cevabiniz icin tesekkur eder bundan sonraki calismalarinizda basarilar dilerim.
Cevap: bana yer bırakmamışsınız. Cevap yukarıda

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...