Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

64 gösterim
Hocam eminim size günde onlarca belki yüzlerce mesaj geliyordur ama yine de yazmak istedim. Benim yaşım 27 yaklaşık 2 yıldır ereksiyon problemi yaşıyorum. 2 defa varikosel ve 1 defa da dorsal ven ligasyonu ile penil plikasyon ameliyatı geçirdim. 2 ay önce olan ameliyatımdan sonra ereksiyonla alakalı tüm problemler ortadan kalkmış gibiydi. Bütün gün deli gibi erekte olarak geziyordum ve geceleri uykuda dahi taş gibi ereksiyonlarım oluyordu ve hatta ereksiyon ağrısından uyuyamıyordum. Lakin ne olduysa sanki her şey 1 günde sonra erdi. Tekrar ameliyat öncesi olduğu gibi aynı sorunlar tekrarlamaya ve ereksiyonu sürdürememeye başladım. Ayrıca bunlara ek olarak 12 seans eswt tedavisi de gördüm. Şuana kadar bunlara yaklaşık 100 bin tl para harcadım. Şuanda sıfır hareket ve gece ereksiyonları da yarı güçte yani penis yumuşak halde kalıyor. Mastürbasyon yaparken bile tam sertliğe erişemiyorum. Bunların yanında pelvik tabanda ağrı, çok sık idrara çıkma, penis başında batma ve kaşıntı, mesanede titreme ve kramp da devam ediyor. Önceden pantolona sığmıyor diye dar pantolon giyemezdim ama nerdeyse 2 yıldır durum böyle. Sadece mesajımı okur bana geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. İlaç kullanmadan ilişkiye giremez oldum. Bu durum psikolojimi de alt üst etmiş durumda o ilaçlardan nefret ediyorum açıkçası. Eşim ile yakınlaşmaya korkar oldum. 2 defa ameliyat geçirip hiçbir sorunun çözülmemiş olduğunu görmek insanı mahvediyor. Sorunun psikolojik olduğunu söylüyorlar lakin ben öyle olmadığını düşünüyorum çünkü ameliyat sonrası her şey mükemmel giderken resmen bir anda bıçak gibi kesildi. Görüşlerinizi aktarırsanız en azından kendi doktorumla da paylaşma şansım olur. Ne olur bana bir şeyler yazın.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> 27 Evli

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

 
En İyi Cevap

Merhabalar                    
Öncelikle Geçmiş olsun;

Veli kardeşim. Çok uzun yazmışsınız. uzun yazıları okuyamıyorum.  Sebebi yazma kurallarında var. Yazı çok uuzn ve tek düze. Merak ettim telefonun veya PC nin nokta, virgül inter tuşları çalışmıyor mu? 
Bu şekilde okumak çok zor.
Şayet yazınızı 5-10 satırda kısa öz yazarsanız, soruları rakamlı maddeler halinde yazarsanız, satır başlı paragraf başlı yazarsanız size en kısa zamanda cevap yazacağım.
Alınmayın şahsınızda herkese yazıyorum. 

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.                    
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.
YAZILARIM ve MAKALELERİM
                     
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar;                    
Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım.                     
Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.

https://www.dralihatay.com/makaleler.html
Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...