Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

51 gösterim
Hocam selamın aleyküm. Size dün bir soru sormuştum Allah razı olsun cevaplamışsınız ek olarak "SON" birşey daha danışmak istiyorum. Sonraya uzatıp sizi yormak istemiyorum daha fazla. Öncelikle"Şüpheli bir ilişkim yok . Eşimle beraberlikten sonra uyuşma konusunda danışmıştım size. Penisimde ki durum böyle kol üstüne yatarız uyuşur da his kaybı olur ya o şekilde bir uyuşma değil. His sertleşme şuan var durum, içten bir huylanma,gıdıklamma gibi. Ama yinede ben tahlil de yaptırdım bir sorun yok. Genel tahlillerde. Mastürbasyon ve seks sonrası oluyordu bazen bu durum peniste.1-2 gün olur geçerdi. Ama bugün bir durum fark ettim  ki, inşaat işçisiyim taş taşırken kısacası meşgul ve iş üstünde iken ne bir uyuşma ne başka birşey yoktu oh be uyuşma yok diye düşününce gene başladı. Kısacası boş kalınca başlıyor doluyken geçiyor gibi bir  durum oldu .Size sorum ;
1-) Böyle olması acaba piskolojik olarak bir neden düşündüre bilir mi? Meşgulken yok odaklanınca akla gelince var? Sorun olsa her halükarda,zamanda kendini hissetirirdi?

2-) Geceleri uyuyamıyorum düşünmekten cinsel hayatım ne olacak veya o his orada mi kalacak? Diye sizce organik olarak ne tarafa bağlamak lazım ? yoksa tamamen vesvese mi bu durum? (daha önce 3 ay beyin uyuşması yaşadım "piskolojik" beyine dair herşey temiz çıkınca geçmişti) Böyle takıntılı durumlarım geçmişinde oldu o yüzden soruyorum. Nasıl ele alayım bu durumu zamana mı birakmali yoksa prostat penis hasari o bu diye üstüne düşmeli mi ne dersiniz? Allah razı olsun.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> ISPARTA 25 EVLİ

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Merhabalar                    
Öncelikle Geçmiş olsun;

Rıfat kardeşim çok uzun yazmışsınız. Ayrıca ne nokta ne virgül var. Sadece soru işaretlerini unutmamışsınız birde paragraf başı yapıp maddeler halinde yazmışsınız. Bu iyi olmuş ama genede uzun yazıyı okuyamadım. Okuduğum kadarı ile sorunlarınız psikolojik bununla baş etmelisiniz. Kendi başınıza baş edemiyorsanız bir psikiyatri uzmanından yardım alın.  

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.                    
"ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterlidir.
YAZILARIM ve MAKALELERİM
                     
Sevgili hasta ve okuyucularım Merhabalar;                    
Önemli bulduğum konuları sizler için bir araya topladım.                     
Bu yazılar benim tecrübe ve bilgilerim sonucu yazılmış, siz hastalarımın bilgisine sunulmuştur.

https://www.dralihatay.com/makaleler.html
Ayıca bu adresten çok faydalanacağınız kitaplarıma da ulaşabilirsiniz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...