Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

18 gösterim
önce
Hocam merhabalar. Sizlere daha evvel yazmıştım mastrübasyon etkisi ile yaşadığım sertleşme ve erken boşalma durumları ile ilgili önerdiğiniz şekilde perhizdeyim. Penisim hassas olduğu için sanıyorum ben de erken boşalma benzeri bir sorun çekiyorum makalenizde de okumuştum doyuma ulaşan penisin bunu yaşayacağı şeklinde. Mastrübasyonda erken boşalma olmaz diyoruz ama bu bahsettiğim şekilde oluşan hassasiyet mastrübasyonun yarattığı aşırı doyumdan kaynaklı olduğu için mi erken boşalma sayılmıyor? Çünkü sağlıklı halde mastrübasyon yapan birine göre bunu yaşayanlar da kendi ölçeğinde erken boşalma ve sertleşmeden boşalma yaşıyor. Buradaki fark birliktelik olmadığı için bunu mastrübasyonun yarattığı erken boşalma olarak kategorize etmek midir ?
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> İstanbul 24-B

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...