Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

52 gösterim
Ben birkaç gün öncede yazmıştım sorunumu.Sağ testisimde 1 haftadır bir ağrı var.Bu ağrı karnımın sağ tarafına vuruyor.Soğuk algınlığım vardı,iyileştim.Günlerdir evde dinleniyorum,bu yüzden yorgunluk sıfır şu an.Ayaklarımı ve bedenimi sıcak tutuyorum.Fakat bu ağrıdan bir türlü kurtulamıyorum.
En iyisi ilk baştan başlamak.Ben üniversite öğrencisiyim.Birkaç gün önce okula gittim,sıraya oturdum.Yanıma bir arkadaşım geldi ve bir soruyu çözemediğini söyledi.Bende soruya bakmak için oturduğum yerden bir hamle yaptım.Sıradan bir hareket,hafif sağa doğru kaykıldım.O sırada sağ yumurtalığımda müthiş bir ağrı hissettim,tabi aynı zamanda karnımın sağ tarafındada.Fakat önemsemedim.
Şimdiyse tam 1 hafta oldu ve acı dayanılmaz bir hale geldi.Dışarıdan bakıldığında ne bi kızarıklık ne bir şişlik,hiç bir şey yok.Fakat ağrıdan ölüyorum.Ağrı kesici içtim işe yaramadı.
Acaba bir ezilme falanmı oldu.Bunu anlayabilmek için kesinlikle doktora gitmelimiyim.Bunu soruyorum çünkü belki komik gelicek ama doktora gitmekten utanıyorum.
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Güzel kardeş 1-2 gün önce yazdım diyorsunuz. O zaman ne cevap vermişim. Gerçi ben hatırlayamadım ama büyük ihtimalle bir ultrason çektirin demişimdir.
US çektirmeden nasıl teşhis konulacak nasıl tedavi edilecek?
Doktordan nende utanıyorsunuz anlayamadım. Doktorla özel bir arkadaşlığınız mı var? Sizi tanıyor mu? Doktorlar bunun için vardır.
Haydi doğur US çektirmek için doktora…
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...