Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

61 gösterim
s,a hocam varikosel ameliyatı oldum 2007 de numune hastanesinde oldum ama bu sene tekrar ağrı oldu üroloğa gittim doopler yaptı sonra varikosel dedi 4 ile ilgili bişey dedi ben oldum dedim tekrar olacan dedi yani bu konuda ürolog seçimi önemli dimi bu haftalar içerisinde ameliyatı tekrar oldum ama bu doktor yatırdı numunedeki ayak üstü yapmış idi bu doktor yatırdı ve yara dışından iyileşmeden ayağa kalkmadım ama çekilme hissi ağrı yumurtalıkta devam ediyo ara ara düzelmesse üçüncü kezmi bıçak altına yatacam he evli değilim ikinci ameliyatın 4. günü gece rüyamda ihtilam oldum bu da yaraya falan zarar vermedi içinde yırtılma falan mı oldu diye şüphelendim 3 4 gün sonrada duramadım elimle ihtilam oldum
sonra 20 gün dolmadan 3 beş gün arayla tekrar elimle yaptım ilk elimle yaptığımda hastayken yaptığım gibi spermin rengi çok normal geldi beyaz süt gibi sonradan değişti hasta iken ki rengini aldı çok korkuyorum hocam bana yardımcı olun allah razı olsun
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Böyle defalarca ameliyat olunmaz. Ben ikinci ameliyatı bile çok tasvip etmiyorum. İhtilamda yaraya zarar vermediyse korkacak endişe edilecek bir şey yoktur.
Yalnız ameliyattan sonra neden spermiogram yaptırmadınız. Ameliyatın başarılı olup olmadığını bu spermiogram gösterecektir.
Spermiogram yaptırın sonucu buraya yazın.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...