Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

40 gösterim
sevgili arkadasim kirici olmak istemiyorum bu konuda elimden gelenide yapacagim ama yazdiklarini bir daha dusunmenide öneririm sana. gunde on ila on iki saat arasi calisan bir insanim isimden dolayi yolda gecirdigm zaman iki ila uc saat arasi degisiyor. yani sira surekli projeler cizmek yeni isler alabilmek icin cabalamak zorundayim. birde ev yemek alisveris camasir muhasebe islerimi hesaba kattigimizda gunde dinlenebilmek vede sosyal ihtiyaclarimi karsilamak icin bes ila yedi saat arasinda bir zaman kaliyor sahsima. tum bunlara ragmen ben cesitli ortamlarda bilgilerimi paylasmaya faydali bir insan olmaya cabaliyorum. sen ise buraya destanlar yaziyor ama foruma uye olacak zamani bulamamaktan sikayet ediyorsun. benim sayfama uye olmak 45 saniyeyi gecmiyor. pc de agir oldugunu varsayip bunun bir bucuk dakika oldugunu kabul bile edersek mazaretin cok sacma. bugune dek bu konudan dolayi asla sikayet etmedim neticede ben gönullu olarak bu isi yapiyorum. ama birseyleri talep ederken herkes daha mantikli olmali diye dusunuyorum. paylasilmadigi surece bilgi bir anlam ifade etmez bununda farkindayim. ama misafir bulundugum bir ortamda bana verilen imkanlari zorlamami da kimse beklemesin. ve uye olmak icin iki dakikasini ayiramayan arkadaslar lutfen benimde kendilerine onlarca dakika ayiracak zamani zor buldugumuda hesaba katsinlar. saglik ve esenlik dileklerimle
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Ben Gökyüzünün sayfasına üye oldum. Bir problem olmadı.
HIV korkusu olanları üyeliğe bekliyorum. Oradaki yazıları ve soruları okudum. Gayet güzel ve doyurucu. Üye olamıyorum diyenler kabahati kendisinde arasın. Ayrıca ben burada üyelik istemediğim gibi sizde Gökyüzünden mi istemiyorsunuz. Yani biraz kolaylığa mı kaçılıyor ne?

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...