Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

52 gösterim
bundan 6 ay once yasadigim bir ilişki sonrası penisimde garip seyler olmaya basladi. Sabahları bir damladan az sefaf bir sıvı ile basladi. Doktor arkadaslarimin tavsiyesiyle belsoğuklugu olabilecegine ihtimal vererek antibitotik kullandim.
Hemen akabinde sol testisimde ağrı meydana gelmeye başladı. Bu soyledigim ilişki doneminde bir fuar sebebiyle uzun süre ayakta kalmam da gerekti. Ve yine aynı donem slip boxer kullanmaya baslamistim. Ayrildiktan sonra birlikte oldugum kisinin benden once istemedigi bir cinsel iliski yasadigini ogrendim. bu yuzden antibiotik tedavisini gerekli olmasada yaptim.
Bu antibiotik tedavisinden sonra , yine doktor arkadasimin tavsiyesiyle ultrason cekildi. Cok dusuk derece varikosel olabilecegi ihtimali belirdi ama herhangi bir tedavi ihtiyaci olmadigi soylendi.
Su an idrar yaparken 1 sn. kadar ikilenme oluyor sonra normal sekilde devam edebiliyorum idrara. Cinsellik yonunden hicbir sorun yok sadece bosalma esnasinda daha fazla sıvı daha az sperm geliyormus hissindeyim. Penisimin ucunda hassasiyet belirdi ve bu idrar yaparken ki ikilemenin de sebebi olabilecegini dusunduruyor bana. cevabınız icin simdiden tesekkurler.
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Size belsoğukluğu omlaş. Buda prostata bulaşmış gibi görülüyor.
Siz artık bel soğukluğu değil, prostat iltihabı tedavisi olmalısınız.
Sol menü SSS ı ve prostat hastalıklarını okuyun.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...