Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

82 gösterim
merhaba hocam.gecenki sorumda cevap olarak peniste papül olmaz bi cildiyeciye gidin demiştiniz. ben üroloji uzm. gittim. o siğil olmadığını söyledi. papülün tıbbi anlamını araştırdım. meme başı gibi doku çıkıntısı diyo. bendeki de ona benziyo zaten. bir solda 2 sağ tarafta sünnet çizgisinde var. zaten 10 yıldır belki daha eskidendir var. çoğalma ve büyüme olmuyo.karnıbahar görünümünde de değil. et benini andırıyor. şimdi cildiyeciye gidicem, siğil olmasa bile siğil diyecek,sırf para kazanmak için 3-4 seansta yakacak. her seansa da 100 tl alıyor. arkadaşlarımdan biliyorum. piyasada güvenilir doktor o kadar az ki. konyada (yada antalyada) sizin gibi Allah korkusu olan dürüst bir cildiyeci tanıyosanız tavsiyenizi bekliyorum. bunu bi reklam olarak algılamayın. ülkemizin sağlık sektöründeki bozukluk yüzünden malesef bi doktoru çok ciddi araştırarak gitmemiz gerektiğini biliyorum. çevremde ve akrabalarımda o kadar çok doktor mağduru varki. insan kendi kendini tedavi etse daha iyi yani
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Konyaya gelirseniz bu işlemi bedava yaptırabilirim.
Haftaya Pazartesi, Çarşamba , Cuma poliklinikteyim.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...