Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

68 gösterim
Saygılar Hocam;

Sabahları penısımden sarı renklı akıntı gelıyor.Yapılan tahlıller sonucunda sperm ve ıdrar kulturu,ıdrar tahlılılerınde gonore,kamıdya yada benzerı bır mıkrop yok fakat lökosıt cıktı.
sabahları ıdrarda hafıf bı yanma oluyor sadece.aldıgım antıbıyotıkler akıntıyı kesmıyor.metisiline direncli koagulaz(-)stafilok koloniler uredı dıye bır kultur sonucu aldım.20 gun sonra tekrar semen kulturu yapıldı ve ureplasma,clamıdya vs gıbı mıkroplar arandı sonuc temız cıktı fakat 37c kanlı cukulata ve mac conkey agarda 48 saatlık ınkunasyon sonrasında cılt flora elemanları uredı dedı.
Akıntının gecmemesı yuzunden ıdarar kulturu yatırdım,15-20 lokosıt cıktı.Lulturde ıse ureme olmadı yazıyordu.
Bir Prof.Dr bey benı makattan prostatıma bakmak yoluyla kontrol ettı,prostatımda cok hafıf bır sıskınlık oldugunu,ödem olabılecegını soyledı.Haftada 1-2 bosalmayla bunun duzelecegını soyledı.1-2 den fazla bosalma yasıyorum zaten..
Bugune dek bel soguklugu ve klamıdya tedavisi uygulandı sanırım.Cunku rocephın ve cıtromax,levoflox,omosen..vs gıbı antıbıyotıkler kullandım.Akıntı dewam etmekte.
Sabahları gelen bu akıntı nedır?Nasıl kesebılırım.Hastalıgımın Prof. doktor bey tarafından onemlı olmadıgı ve gececegı soylendı.Fakat gecmıyor ve benı cok rahatsız edıyor.
Saygılarımla.
Dr. Ali HATAY CEVAP:
imageÖncelikle Geçmiş olsun;
Sizde prostat iltihabı vardır. Prof dr. Geçer demiş. İnşallah geçer ama biraz zor geçer.
Siz tedaviye devam edin.
Sol menü SSS da okuyun.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...