Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

48 gösterim
hocam öncelikle iyi çalışmalar..
Benim sorunum bir birliktelikten sonra başladı.
idrar yaparken yanma, sanki idrar yolunda bir cisim varmıs gibi bir his. yada çatlak varmıs gibi bir acı sık idrara çıkma ama az yapma ve idrar yolundaki damarımda sanki kuruluk birbirine yapışıyormuş hissi gibi.
akabinde 4 yada 5. gün bir üroloji doktoruna başvurdum birlikteliği anlattım bel soğukluğundan şüphelendiğimi söyledim kendisi kontrol etti ve bir belirti olmadığını idrar kültürü yaptırmamı ve bu arada bir idrar yolu enfeksiyonu, ve bir bel soğukluğu ilacı kullanmamı söyledi. idrar kültürü verdim bu ilaçlarıda kullandım önlem olarak idrar kültürü sonucunda idrar steril kalmıştır diye rapor geldi doktor bir şey olmadığını söyledi ama bende 2 hafta geçmesine rağmen hala idrar yolumda yanma idrar yaparken acıma ve bir tıkanıklık hissi var. bu his bir kaç gün boşalmaz isem geçiyor ama boşaldıktan sonra silbaştan başlıyor sizce ne olabilir ve nasıl bir tetkik yaptırmalıyım şimdiden teşekkürler hocam iyi çalışmalar.
Dr. Ali HATAY CEVAP:
imageÖncelikle Geçmiş olsun;
Sizde prostat iltihabı olmalı. Sol menü SSS ı ve prostat hastalıklarını okuyun.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...