Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

103 gösterim
merhaba hocam benim sorum lokosit ver bakteri görülde bol mıktarda 10 senelik evliyım 7 sene önce bebegimi düşürdüm 5 aylıktı 7 senedir çocugum olmuyo polikistik overim yumurtalarım çatlamıyo doktor bana şu ilaçları verdi opnisid fort 500 bide donaxyl verdi onumu kullanıyım yoksa ama bu ilaçların yan etkileri çokmuş ornisid form ilacı kullanmadım çünkü panik atak hastasıyım ben vajina tableti kullanıyorum 2 gündür ben diyorumkı vajinal tableti kullanıyorum ilacı içsem bi zararı olurmu merak ediyorum bide baska doktor şu ilkaçları verdi purnınol efrvesan 70 g verdi suya katılan ilaçta bactrim forte sülfametoksazol trimetoprim 800 *160 mg hangi ilaç iyi gelir hocam içiyim vajinal tabletle suya katılan purınol ve bactrim forteyı birlikte kullansam iltaabım geçer mi şimdiden tesekkür ederim cevapladıgınız için kilolu bı bayanım ben rejime girdim 13 kilo verdim bebek için ver dedi doktorum yumurtalarım çatlarmış bana folıc asıd ver sandoz verdi yumurtam çatlasın diye verdi bunlarıda birlikte içsem bi zararı olurmu size basarılar dılerım meslek hayatınızda saygılar
Dr. Ali HATAY CEVAP:
imageÖncelikle Geçmiş olsun;
Kardelen Hanım; Sorunuz kadın hastalıklarını ilgilendiriyor.
Bu sorunlarınız kendi doktorunuza sorarak üstesinden gelmenizi tavsiye ediyorum.
Sizi yanıltmak istemem. Yardım edemediğim içinde kusura bakmayın.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...