Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

40 gösterim
Hocam Merhaba,
2000 Yılı Agustos ayı dogumlu yasıtlarından biraz fazla gelismis (38 Kilo/ 150 cm.) bir kızım var ben ufak yapılıyım ama baba geni cok baskın oldugu icin bana benzemiyor. Kızım gecen hafta bisikletten düştü bir batma felan olmamıs ama genital bölgesinde cok azda olsa 1-2 damla bir kanama oldu cok korktum ama doktora gorturmedim kendim gidip sordum birsey olurmu diye kızlık zarı muaynesi isterseniz psikolog esliğinde yapabiliriz dediler, buna gonlum razı olmadı hayatının geri kalan kısmında onu mutsuz etmesinden korktum. Bu olayın şokunu henuz atmısken dun yine düsmüs kalcasının oturumuna yıne 1-2 damla kan geldi cok korkuyorum neden oluyor aceba, kendiside korktu aceba ergenlige mi giriyor ama ne goguslerinde bir gelisme nede vucudunda bir kıllanma var. Ergenlk için cok erken degilmi ? Yada ne yapabilrim.. Kızım bu olayı ilerde unutmaz evliliği asamasında problem yaparmı aceba.. Birde sürekli düsüyor düzgün yolda bile yuruyemıyor bunun sebebı ne olabılır bir Doktora muracat etsem hangi poliklinige gitmem gerekli. Yardımlarınızı rica eder, cok tesekkürederim. Hersey Yeterli olsun
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Yürüyememesi ve düşmeleri için bir noroloji uzmanına gidin. Kan gelmesi için bir şey diyemeyeceğim.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...