Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

90 gösterim
ali bey ben 20 yaşındayım size bi kaç sorum olacaktı..testislerim aşırı ısınıyor.bu ısınma havadan kaynaklanan bi şey deil kışında böyleydi.ancak soğuk suyla sertleşiyor yoksa sürekli sarkık durumda sırt üstü yatınca bacağımın arasın kaçıyor boxer giyemiyorum aradan aşağı düşüyor yapıyor.Diğer külotları giyiyoru fakat onlarda terleme ve koku yapıyor ve testislerin birbine girmesine neden oluyor. .bütün bunların bi açıklaması varmı..
ayrıca sol testisimin üstünde karnımı içime çekince beliren bi hava kaseciği gibi bi şey var varikosel ihtimali varmı.benim testislerim en ufak bi darbede ağrımaya başladı 2 senedir bunun farkındayım.eskiden hiç bi şey olmazdı bunun la alakalı mı.
ali bey ben küçükken hiç rahat durmayıp 12 yasımdan 18 e kadar bilinçsiz bi şekilde mastürbsyn yaptığım araştırıyorum bunun sebebi galiba mastürbasyon bunu bi de sana söyleyim dedim.
engelleyemiyorum...ismini burdan alıyor herhalde bel gevşekliği...
zina yapmamak için bi bakıma iyi oldu ama kaç kızı geri çevirdim abi bu yasta çok zor geliyor insana bunlar.şimdi ben evlenincede böyle olursa sürekli ilaç almam zararlı olmazmı.
mastürbasyonu tamaman bıraksam 2-3 sene eskisi gibi kontrol edebilirbiliriyim kendimi yoksa cezamı çekmelimiyim. abi çok vaktini almassa lütfen bi daha sana soru sormama gerek kalmasın çünkü çok canım sıkılıyor artık hangi kıza baksam üzülüyorum.Kolay gelsin.Allah razı olsun
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Çok uzun yazmışsınız. Kısa, kısa az ve öz günde bir soru yazsanız daha iyi olacak.
Şimdi bu durumda Halil ile yazınızı kısaltacağım ve cevap kısa olacak. Neden? Çünkü kuralları okumamışısınız. Bir okuyun.
1-Sizde varikosel veya testiste mantar olabilir. Bir Ultrason çektirin.
2-Masturbasyonu tamamen bırakmak yerine düzene sokarsanız her şey düzelir.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...