Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

62 gösterim
hocam merhaba öncelikle sorularımızı yanıtladıgınız ıcın sıze cok tesekkur ederım benım sorumada cevap verırsenız cok sevınırım hocam ben yaklasık 4 sene önce varıkosel amelıyatı oldum cıft taraflı solda 3 sagda 2 gradelı doktor bızım uzaktan akraba cok samımıyız amelıyatı mıcrocerrahı yöntemı ıle oldugumu söledı ve cok basarılı gectıgını söledı ben ona sorardım hep ya bıdaha olursa dıe ? oda bana sen bıdaha olmassın bız senın amelıyatını farklı yaptık dedı benım anlamadıgım hocam farklı derken neyı kastettı ? karnımı ıcerı cektıgımde sol testısın yukarısında penıse yakın tarafta bır kac damar bellı oluyor karnımı ıcerı cektıgımde oluyor bu normal durdugunda hıc bırsey gözukmuyor karnımı ıcerı cektıgımde bu durum normalmı ?dokturun yanına gıttım onlar ölu damarlar dedı damar bu görunur dedı bız onları ordan almadık ıptal ettık dedı bıse olmaz onlardan dedı ölu damarların gorunmesı normalmı hocam ? bu durumuma bı acıklık getırırsenız cok sevınırım saygılarımla kendınıze cok ıyı bakın hocam
Dr. Ali HATAY CEVAP:
image
Öncelikle Geçmiş olsun;
Samimi doktorunuz zaten size izah etmiş. Ameliyatın farklı diye bir şeyi olmaz. Hepsi aynıdır ve sonuçta bu damarlar bağlanıyor. Bu damarlar zamanla eriyor.
Sol menü SSS ı okuyun.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...