Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

63 gösterim

Sevgili hasta ve okuyucularım;
Yeni hasta odamız hayırlı uğurlu olsun. Aynı zamanda ana sayfayı da değiştirdik. Şimdi konular daha derli toplu daha modern görüşlü. İhtiyacınız daha iyi karşılayacak şekilde.
Adresi bildiğiniz gibi   http://www.dralihatay.com/  Her türlü eleştirilerinize açığız. Eksik veya fazla bulduğunuz yerleri lütfen bildirin.

Sayfayı yapma epeyice bir zamanımızı aldı. Ama gerçekten değdi. Sağ olsun Oğlum Taha Yasin’e Burada kendisine teşekkür ediyorum.

Eski hasta odamız daha pratik ve kullanışlıydı ama artık çağa uymak zamanı gelmişti. Bu hasta odamızın da birçok özelliği var. En büyük özelliği database kullanması. Böylece sayfa daha hızlı açılacak, konuları daha çabuk bulacaksınız. Arama fonksiyonu çok iyi. Mesajlar çakışmayacak. Yazım denetimi ve font özellikleri var.

Hasta odasının kısaca özellikleri şunlar. Başta üyelik istemini kaldırdık. İnşallah istismar eden olmaz. Sizden ne üyelik ne para ne pul, nede başka bir şey istiyoruz. 

Sadece “Allah razı olsun” deyin yeterli.
Reklam almadığımız gibi email adresi de toplamıyoruz. Yazıyorsunuz saat 17 de cevap alıyorsunuz. Cevapları ben veriyorum. Hepsi bu. Mail adresini sadece size cevap geldi ikazı için kullanıyoruz. (Yine de Soru sorarken E-posta yazmak zorunda değilsiniz)

Elbette soru sorma ve yazma kuralları geçerli. Ben aslında kurallara karşıyım. Ama kuralsız olunca denedik karmaşa çıktı. Soru silme adetim yoktur. Ama bazen mecbur bırakıyorlar.
Neyse tekrardan hayırlı olsun. Bizden “Bismillahirrahmanirrahim” Sizden “Allah Razı olsun”
Gayret bizden Tevfik Allah'tan.

Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Dr. Ali Hatay Konya/40

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...