Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

153 gösterim
Selam hocam adım fatih.penisimin baş kisminda hafif kasinti ve yanma tarzi bir his mevcut.idrara cikiyorum geliyorum kisa bir sure sonra idrar hissi geliyor ama idrar cok az geliyor.birde nasıl anlatayım sanki hiç uzun zamandir bosalmamisim hissi var. diyorum bosalayim bu sikinti gider bosalma oluyor iki dakika sonra yine ayni his üç sefer dört seferde bosalsam bu his gitmiyor beni çok rahatsiz ediyor penisimin bas kisminda bir sıkıntı var.evliyim 3 tane çocuğum var.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> bitlis 33 evli

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Öncelikle Geçmiş olsun;

Not: Başlık açıklayıcı olmalı. Konu ile ilgili ve bir cümle şeklinde olmalıdır. Başlığa dikkat etmeniz lazım. Bu Google ve site içi aramalarında önemlidir. Buna dikkat etmez ve tekrar ederseniz cevap almama durumunuz olabilir.
Mesela sizin başlıkta Penis ile.ilgili demişsiniz. Penisle ilgili olan nedir? Penisin ne şikayeti var bunları bir cümle halinde yazmalıydınız. Ben başlığı değiştiriyorum. Bakın benim yazdığım daha güzel olmayacak mı?

Neyse gelelim sorunuz;
1- Penis başına yanma tahriş, zorlama veya alerjik bir nedenlerden dolayı olabilir. Giydiğiniz külot buna sebep olabildiği gibi ilişkilerde olabilir.
2- .Boşalmadaki sıkıntı meni yollarında veya prostat iltihabında olma ihtimali var. Elbette araştırmak lazım.

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...