Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

101 gösterim

Bu bir zorunlu açıklamadır.

  1. Bir çok soruya benim şablon yazılarımı kopyla yapıştır yapıyorum. Bu bana zaman kazandırıyor. Herkese aynı şeyleri yazmaktan kurtuluyorum. Soruların %90 ı aynı. Mesela varikosel, prostat tedavisi, testis ağrıları, geçmeyen belsoğukluğunun prostat iltihabına dönmesi. Bunlara farklı ne yazılabilir ki? Haa anlamadığı sormak istediği ikinci bir soru varsa elbette buna şablon cevap değil normal tek tek klavye cevabı yazıyorum. Bu durumdan şikayeti olan veya cevabını almayan da olmadı. Kendi sayfamda günde 20-30 soruya cevap yazıyorum. Bu benim hiç almazsa günde 1-1,5 saatimi alıyor. Ben sadece burada sorulara cevap yazan bu işe bakan memur doktor değilim ki. Muayene ettiğim hastalar var, polikliniğim var ameliyatım var, hepsinden önemli ailem 3 çocuğum var. Bunlara vakit ayırmazsam kendime vakit ayırmazsam ne işe yarar.
     
  2. Sorulara mümkün olduğunca kısa sürede cevap yazmaya çalışıyorum çünkü hastadır, şifa arıyordur bir an önce derdine deva olmak, yol göstermek, rehber olmak lazım. Zaten bu tip sitelerin amacıda bu.
  3. Bu işi yaparken ne bu sitede ne de benim kendi sitemde ne para istiyorum, ne reklam ne tıklamayı artırmak, ne Google ne muayenehaneme hasta çağırmak ne şan ne şöhret istiyorum. Benim tek amacım Allah rızasını gözetmek.
    Burada bir kişi bile “Allah Razı olsun” derse benim için maksat hasıl olmuştur. Bir kişiye faydalı olmuşsam bana yeterde artar bile. Bu bir kişi öbür dünyada bana şahitlik ederse bana yeter. ilmimin zekatını vermiş olurum.
    Sayfamda tek bir reklam, tek bir muayenehane adresi, telefon veya SMS adresi, facebook, tweeter adresi bulamazsınız çünkü bunlar amacım dışı. 
    Bunun ispatı (kanıtı) kendi sayfamda vermiş olduğum 105.000 cevaptır

     
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Mersin 40 E

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...