Yeni Hasta Odası sistemimize hoşgeldiniz. Dün sorulan sorular aynı şekilde "Sorular" bağlantısında bulunmaktadır. Listeden sorunuzu bulabilirsiniz.

Sevgili hastalarım/okuyucularım: İşlerimin yoğunluğu nedeni ile sorularınıza her gün saat 13-14 de cevap yazacağım.

Her gün için bir saatlik süremi size ayırdım. Saat 17 den önce "soruma cevap geldi mi gelmedi mi?" diye siteye girmenize gerek yoktur. Bu durum için lütfen anlayış gösterin ve kusura bakmayın.

178 gösterim
Sa hocam. Benim sorunum birazda psikolojik. Hocam ben bazı günlerde ihtilam olmaktan korkuyorum, çekiniyorum. Gece yatmadan önce ertesi gün önemli bir işim varsa, şehir dışına çıkmam gerekecekse gece rüya görmemek için dua ediyorum neredeyse. Nedenini bilmiyorum kalkınca boy abdestimide alıyorum ama yine de böyle oluyor.

3-4 ay önce yine böyle yaptım sonra gece penis ereksiyon halindeyken boşalacakmış gibi oldum penis kasları hareketlendi ama boşalma olmadı. Acaba ben bu olaydan çekindiğim için farketmeden uykuluyken kendimi sıkıp bir anlamda bunu engellemiş olabilir miyim, çünkü penisimde 15-20 dakika süren bir ağrıda yaşadım? Bu penise zarar vermiş midir? Zira artık penisim eskisi gibi değil eğrilik var, penis kök ve gövdesinde hafif şişlik var, penis kök ve gövdesinde penisin içinde kemik gibi her iki kenardada sertlik var penisin boylamına göre.
Memleket, Yaş ve Medeni Durum E/B ----> Trabzon-22-B

Bu soruya cevap vermek için lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz.

1 Cevapla

Öncelikle Geçmiş olsun;

Boşalmamak ağrıya neden olabilir. Ama penise zarar vermezsiniz. Peniste eğrilik veya şekil bozukluğu şişme oluyorsa bunlar sık ve zorlayıcı masturbasyonlar sonucu olabilir.
Masturbasyona ara verin.
Diğer husus takıntı olabilir. Bu takıntıdan kurtulmanız lazım.

Allah'tan Sağlık, Şifa ve afiyetler dilerim.
Bir "ALLAH RAZI OLSUN" demeniz benim için yeterde artar.

Hasta Odası Nedir?

- Hasta Odası, Üroloji hakkında online olarak yardım alabileceğiniz soru cevap sistemidir.

Nasıl soru sorulur öğrenmek için lütfen okuyun

- Siz zaman kaybetmeyin ve yorulmayın diye sistemde üyelik kısmı aktif değildir.

Sorularınıza sadece

Op. Dr. Ali Hatay

cevap vermektedir.

Tüm Eski Soru Cevapları Görmek İçin Tıklayın (118.000 Soru-Cevap)

...